Strona 23 z 28 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 276

Wątek: Skradziono sprzęt !

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Auwo. Co powiedzieli ciekawego policjanci z Miami? Gratulacje. ZAKŁADAJ ALARM !

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b'Art
    Gratulacje. ZAKŁADAJ ALARM !
    alarm nie chroni przed kradzieżą :-( jedynie informuje o niej... wyciagniecie torby to sekundy....zanim sie zorientujesz torba jest juz daleko... lepiej jakiegos ABS'a wynajac i niech sobie siedzi na torbie i pilnuje 'czytajac' Pleyboya

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    SAM, kumpel miał podobną przygodę na Wszystkich Świętych. Koło 20 zostawił na jednym z nagrobków swoją torbę foto (w środku tylko kit szczęśliwie). Po pół godziny się zorientował, ale torbę znaleźliśmy. Na naszą korzyść działało, że była czarna i była noc, więc nikt jej nie widział.
    haha a kto z forumowiczów ze zlotu w Krakowie pamięta moją wpadke gdy jak sie z Kuba przenosilismy z jednego na drugi stolik (troche dalej) to zostawiłem na tym stole swojego trabanta i kompletnie o nim zapomniałem ;] dzięki Kubie jednak odrazu go odzyskałem cholera a wystarczyła chwila i ktoś z tego pubu mogl go sobie zabrac :P

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    haha a kto z forumowiczów ze zlotu w Krakowie pamięta moją wpadke gdy jak sie z Kuba przenosilismy z jednego na drugi stolik (troche dalej) to zostawiłem na tym stole swojego trabanta i kompletnie o nim zapomniałem ;] dzięki Kubie jednak odrazu go odzyskałem cholera a wystarczyła chwila i ktoś z tego pubu mogl go sobie zabrac :P
    he, musiała być tam niezła libacja...
    po której flaszce to się działo? pewnie nie pamiętasz
    szkoda że się nie załapałem :sad:

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

to było przed flaszkami. na samą myśl o piwie, zapomniał o aparacie
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    na samą myśl o piwie, zapomniał o aparacie
    Co jest chyba poniekąd pozytywne, np. w kontekście wątku o "niewolnikach fotografii"? ;-)

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    alarm nie chroni przed kradzieżą :-( jedynie informuje o niej... wyciagniecie torby to sekundy....zanim sie zorientujesz torba jest juz daleko... lepiej jakiegos ABS'a wynajac i niech sobie siedzi na torbie i pilnuje 'czytajac' Pleyboya
    Alarm chroni przed kradzieżą (!), mam alarm zbliżeniowy - który informuje najpierw mnie (inf na pilocie)), że coś jest nie tak - wystarczy wyglądnąc przez okno, jeśli jest OK odpuścić (jeśli nie to się drze!). Działa to na zasadzie czasu przebywania odpowiednio dużego obiektu, w odpowiedniej strefie przez odpowiedni czas - w ruchu. Poza tym wszelkie czujki otwarcia, klap, drzwi, rozbicie itp! To pomaga! I nie kosztuje kroci! Choć najprostszy alarm to - zabranie precjozów ze sobą !
    Co do ABS'a - to sugreuję dużego psa - i tak będzie bardziej inteligentny !

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Coz, znow wszystko zostalo napisane, ale dodam - TY ZACZNIJ GRAC W LOTTO !!!!! farciarzu
    gratuluje

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

sam sobie przeczysz piszac
    Alarm chroni przed kradzieżą (!),
    i dokaldnie trzy wyrazy dalej
    który informuje najpierw mnie (inf na pilocie), że coś jest nie tak
    sorry ale widzialem jak wyglada kradziez pare razy i nie zdazysz wyjac pilota z kieszeni jak juz nie bedzie w samochodzie radia, torebki,etc... tak wiem niedogadamy sie w tej sprawie :-)

ale w tej jak najbardziej
    Choć najprostszy alarm to - zabranie precjozów ze sobą !
    Co do ABS'a - to sugreuję dużego psa - i tak będzie bardziej inteligentny !
    tu sie zgodze w 100%

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Alarm chroni przed kradzieżą (!), mam alarm zbliżeniowy - który informuje najpierw mnie (inf na pilocie)), że coś jest nie tak - wystarczy wyglądnąc przez okno, jeśli jest OK odpuścić
    Mialem takie oto zdarzenie. Mieszkalem kiedys w wiezowcu. 7 pierto. jest 2 w nocy. Wychodze na balkon zaczrpnac powietrza (bezsennosc). Od tylu wiezowca byl maly parking z 7 samochodami (w tym moj). Przy samochodach kreci sie 4 gosci i po kolej fachowo 'otwieraja' samochody. Za chile dojda do mojego Poldka - takie autko z dusza ;-) Mysle sobie, ze jak zacze na nich wrzeszczec z tego 7 pierta to i tak chlopaki pozostale 3 wozy otworza i z 2-3 szt, odjada. Wrocilem wiec do pokoju, z szafy wyciagnalem pierwszy lepszy aparat z wbudowana lampa blyskowa. Wychodze ponownie na balkon i krzycze: Panowie! Chlopaki! Gosie jak na komende odwracaja sie w moja strone, a ja zaczynam aparatem z wlaczona lampa zdjecia robic, krzyczac: TUTAJ! TUTAJ! Gosci wywialo w 3 sekundy. Wezwalem policje, mowie im co zrobilem orazt to, ze zdjecia i tak nie wyjada bo nie ten zasieg lampy. A panowie policjanci opierniczaja mnie bo zlodziej wystraszylem i teraz gdzie to niby oni maja ich znalezc. Rece mi opadly.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Strona 23 z 28 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów