Auwo, czas na re-update stopki zatem :-D Jak tylko napisałeś, że idziesz na policje, to czułem nosem, że to się dobrze skończy :-)
Auwo, czas na re-update stopki zatem :-D Jak tylko napisałeś, że idziesz na policje, to czułem nosem, że to się dobrze skończy :-)
po raz drugi w tym wątku muszę powiedzieć: ja pierniczę![]()
chłopie ty i z tobą my wszyscy przeszliśmy przez te dwa dni niezłą drogę..
Gratuluję! Dalej śledzimy 135L.
P.S> co by się sprawiedliwości stało zadość - pomimo, że wielu sobie równo pojechało w tym wątku po Policji, trzeba im przyznać sprawiedliwość i powiedzieć, że zachowali się rewelacyjnie. Trzymam kciuki za takich policjantów
EDIT: specjalnie znalazłem takie emotikonki:
Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 05-11-2005 o 19:54
Kubaman, dokładnie te trzy rzeczy chciałem napisać, gdy zobaczyłem w poczcie Twojego posta"O k*", "horror z happy endem" i Policja
![]()
no bo tak to chyba wszyscy przeżyliśmy. Cieszę się, że taki jest finał, Muflon - pokaż żonie tego posta![]()
Auwo, gratulację.
Dla porządku: popraw tu swój post: http://canon-board.info/showthread.php?t=6442
Gratulację, coś ta nasz policja jednak robi.
och ludzie slabej wiaryczyz nie widzicie ze oto na waszych oczach stal sie cud ? cale forum zylo przez te dwa dni tym wydarzeniem tka jak napisal Kubaman, ale jednoczesnie jaka to byla mobilizacja ? jakaz solidarnosc
pozdrawiam Auwo i gratuluje odzyskania jedyneczki
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Moim skromnym zdaniem to jest okazja do picia w forumowym gronie - a przynajmniej dla warszawiaków![]()
Dołączam się do gratulacji,
swoją drogą jakoś tak od początku byłem przekonany że skończy się optymistycznie![]()
Pozdr.