Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Używany lub nowy do ok 1000zł

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    Mam 450D i nie polecam, zbyt plastikowy, taki sobie AF, jak dla mnie także za lekki i za mały. Ja bym brał 20D/30D. Sam wielokrotnie myślałem o przejściu z 450D na 30D.
    Hmmmm ...... jeśli chodzi o AF to bym polemizował z Tobą - zmień może szkło a będziesz zadowolony z niego ........ osobiście polecam wybierać w tych z USM (micro pomiń)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Znajac takie watki i skonczy sie jak zwykle na 5D i eLkach do portretow ......
    Sądzę, że mogą się znaleźć i tacy z propozycją 50D - o E-lkach już nie wspomnę :wink:
    Cytat Zamieszczone przez crasy Zobacz posta
    dokup grip. Ew. potrzymaj przez chwile 1000d to dopiero zrozumiesz co to male i plastikowe
    Jak będziesz kupować grip, to koniecznie wybierz Deltę - wtedy poznasz co to jest plastik fantastik ;-)
    websterek a tak na poważnie, to około połowę postów w tym wątku (i nie tylko) traktuj jako niezbyt poważne rady i sugestie
    websterek a tak na poważnie, to około połowę postów w tym wątku (i nie tylko) traktuj jako niezbyt poważne rady i sugestie
    Hazan gamoniu .....popracuj w końcu nad edycją postów
    ..... w końcu końcu każdemu z nas może się np "ciąć" internet ....
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 11-06-2010 o 00:35 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów