Z drugiej strony taki Firefox też ma wycieki i to od lat. Mimo wszystko, nie spisali się.
Może ktoś powiedzieć po jakim średnio czasie zaczyna się masakra?
Z drugiej strony taki Firefox też ma wycieki i to od lat. Mimo wszystko, nie spisali się.
Może ktoś powiedzieć po jakim średnio czasie zaczyna się masakra?
Witam wszystkich,
chciałbym się "przyczepić" do tego wątku.Mam problem z załadowaniem kilku plików muzycznych do pokazu slajdów.Mogę tylko załadować jeden plik.W 2 było to proste ,w 3 czytam,czytam i nie mogę to ustawić.Jak możecie to pomóżcie.
No więc tak... chwilę po tym, jak napisałeś tego posta, uruchomiłem monitoring systemowy,
odpaliłem LR3 i do tego czasu nie wyłączałem ani kompa, ni też LR3.
Nie żeby non-stop, ale mając wolną chwilę zasiadałem i wałkowałem kolejne RAWy(duuuużo fotek - setki),
obserwując często wskazanie monitora systemowego i...wsio OK!
Tzn. mam na laptopie Win7Pro x64, Intel T7500, 4GB RAMu i zajęte jest ok.50-60%.
Nie zauważyłem "mulenia", spadku szybkości czy komfortu pracy.
Czym monitorowałeś kompa, lub czym się objawia problem???
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
zabawne jest to ze jak ostatnio przegladalem fotki i monitorowalem to tez wszystko bylo ok, ale przegladalem marne 400 zdjec tylko,
jakos w tygodniu bede obrabial slub i zobaczymy jak bedzie,
Witam wszystkich , tak z innej beczki ..jak przestawić język z ang. na niemiecki.pod win było bez problemu a pod mac mam tylko wersje ang. i nie mogę sobie z tym poradzić , proszę o pomoc
pozdrawiam
Tomasz
Ostatnio edytowane przez toma20D ; 08-08-2010 o 12:44 Powód: Automerged Doublepost
pozdrawiam
Tomasz