Pokaż wyniki od 1 do 10 z 592

Wątek: Adobe Lightroom 3

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Hatboro/Wroclaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a to akurat zalezy od gustu. dla mnie osobiscie Adobe Standard to jest musztarda, a Canon Standard daje duzo bardziej zrownowazone kolory, przy przyjemnym kontrascie i nasyceniu - w odroznieniu od np. Camera Neutral, ktory daje fantastyczne tonale do obrobki, ale za cholere nie ma jakiegos "przytupu"
    Mogliby sie w koncu dogadac te molochy, to by sie skonczyly te nasz problemy. A tak to mamy dziadowskie DPP i niedorobionego LR...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wagteil Zobacz posta
    Mogliby sie w koncu dogadac te molochy, to by sie skonczyly te nasz problemy. A tak to mamy dziadowskie DPP i niedorobionego LR...
    zasadniczo, to ja nie narzekam na kolory LR. do ludzi bardzo mi odpowiadaja czy to Camera Standard czy to Camera Neutral, a do landszaftow mam 3 samodzielnie zrobione profile profile (jeden imitujacy Velvie, jeden poprawiajacy canonowski Landscape i jeden zupelnie wlasny), ktore do spoly z Camera Landscape w zasadzie zalatwiaja mi kwestie "wlozenia filmu" zawsze chociaz jeden okazuje sie fajny dla danego zdjecia

a DPP... to jest wywolywarka, ale nie program do zarzadzania kolekcja. wiec u mnie odpada
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów