Pokaż wyniki od 1 do 10 z 592

Wątek: Adobe Lightroom 3

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wagteil Zobacz posta
    Tak sie teraz zastanawiam czy nie uzyc triku ludzi ktorzy tez maja doczynienia z grafika ale inaczej, mysle o milosnikach gier komputerowych. Czy ktos probowal podkrecac swoj procesor i jak sie to mailo do programow typu Lightroom czy DPP ?
    10 lat siedzę w komputerach i szczerze powiem że podkręcanie jest namacalne chyba tylko w testach wydajności komputera.
    W działaniu szybkości programu tego nie odczujesz chyba że najsłabszym ogniwem jest procesor i podkręcisz go dosyć wyraźnie.
    Komputer to cały system i jest jednocześnie tak silny jako kompilacja całości jak i jego najgorszy element. Podkręcając procesor nie zauważyłem nigdy zmiany w działaniu programów do zdjęć czy grafiki na tyle aby było to odczuwalne.
    Natomiast radze przy podejmowaniu wyboru co do kompa kierować się zasadą zrównoważenia mianowicie lepiej kupić wszystkie elementy na średnim poziomie, niż 2 cudowne 2 tanie.
    Ogólnie overclockingu nie polecam chodź sam stosuje z przyzwyczcajenia z starych czasow gdy z celka 300 trzeba było wycisnąć siódme poty
    40D 50/1.4 85/1.8 100/2.8

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Hej.

Mam pytanie dotyczące obsługi Lightrooma, a konkretnie wtyczki do facebooka. Czy wiecie w jaki sposób wrzucać bezpośrednio zdjęcia na facebooka? U mnie jest to możliwe tylko w przypadku zdjęć profilowych, a nie wszystkie zdjęcia, jkaie wrzucam, to moje profilowe. czy możecie podpowiedzieć w jaki sposób z poziomu lightrooma utworzyć album w facebooku, lub załadować zdjęcia z poziomu lightrooma do innego albumu w facebooku niż zdjęcia profilowe. Będę wdzięczny za instrukcje, lub linka do filmiku instruktażowego.

Pozdr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów