Pokaż wyniki od 1 do 10 z 250

Wątek: Działanie autofocusa w 550d

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaura Zobacz posta
    Napisz jak była załatwiana sprawa wymiany sprzętu, jakich argumentów używano, do kogo skutecznie uderzać, skoro na serwis nie ma co liczyć.

Przetarłeś ścieżkę, może inni skorzystają, chociaż Ty akurat miałeś spore wsparcie ze strony sprzedawcy, na co ja i pewnie inne osoby nie mają co liczyć.
    Sam bym nic nie zrobił, a moja sprawa jest dowodem na to, że warto kupić od dobrego sprzedawcy, choćby nie był najtańszy.

Ja sam zrobiłem co mogłem - wysłałem 2 razy na Żytnią. Możesz wysłać od razu do Berlina, oni być może już - jak to podobno jest w CPS-ie - mają kilka takich 550d na półce.

Sprzedawać - dla mnie było by to nie do końca fair w stosunku do kupującego. Ale skoro serwis Canona twierdzi lub z dużym prawdopodobieństwiem stwierdzi że z aparatem jest wszystko ok? Trudno mi Ci pomóc w tych dylematach.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    Czy faktycznie tak ciężko?
    Gorzej jakbyś miał 24-70 i 70-200/2.8 - te to swoje ważą (:
    W Hagia Sophia widziałem gościa - raczej turystę nie profi - z D3s i 24-70. Wyglądał, jakby postanowił tu zakończyć życie sprzętofila...
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 06-08-2010 o 11:51 Powód: Automerged Doublepost
    Entuzjastyczny Neofita

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów