Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta

Nie wiem za bardzo co Ci poradzić, wiem bowiem co Cię czeka jak wyślesz aparat na Żytnią.

Tyle, że nie ma innej drogi. Może zasypanie serwisu felernymi 550d coś zmieni w podejściu Canona do problemu. To jest za droga zabawka, żeby odpuszczać.

W tej chwili podstawową siłą jest oddziaływanie informacyjne przez internet. Dobrze by było, żeby ktoś zdał sobie sprawę z tego, że pozostawienie tego problemu bez rozwiązania może na dłuższą metę się Canonowi mało opłacać. Ja w każdym razie nie zamierzam być cicho w tej sprawie.
MariuszJ wyśli puszkę do serwisu Niemieckiego/może to dziwnie zabrzmi/
koszta wysłania są nieduże a jakość napraw o wiele większa. A co do ceny naprawy to o niewiele większa od polskiej i do tego nie nabijają klientów w butelkę. Kumpel ma przejścia z naszym kochanym serwisem w Wawce i okazało się że po dwóch płatnych naprawach znów padło to samo. Napisał do Canon Europa i ....... bezpłatnie wymienili mu na nową. poprostu serwis w Wawce jest do ****! Na forum CB dwóch gości miało problem z AF w 7D, mniej więcej to samo co w 550 i nic Żytnia nie zdziałała. Porażka.

a 550D fajna pucha.....