Strona 24 z 25 PierwszyPierwszy ... 1422232425 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 250

Wątek: Działanie autofocusa w 550d

Coś już napisał Awatar worms
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    A ja zadam inne pytanko... jaki soft macie wgrany w swoich C550D ?
    Ten soft jest najnowszy Ver. 1.0.8 EOS REBEL T2i / 550D

Co do AF to faktycznie trzeba troszkę się nauczyć robić fotki zwłaszcza że głównie on trafia do amatorów. Na chwilę obecną nie mogę złego słowa powiedzieć o puszcze i tak naprawdę nie mam jej na co wymienić. Oczywiście myślałem o 60D i 7D, jednak jakby ten drugi miał jeszcze ruchomy wyświetlacz i był w aktualnej cenie to może bym się zastanawiał, bo jakby nie było przydałby się, oraz jeszcze kilka dupereli którymi góruje.
    Pozdro.
    6D+BG-E13 Grip,C 50 1.8STM, C 100 2.8 IS USM, T SP 24-70mm 2.8 Di VC USD, T 150-600 VC USD 430EX II, Camrock T-70,
    sprzedamT24-70 2.8, lub zamienię na 24-105L

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    jotes po części się z Tobą zgodzę. Moim zdaniem (użytkownika 550D, a wcześniej 400D, 30D, 5D) - ten aparat ma NAJLEPSZY autofokus ze wszystkich wymienionych.
    Cieszę się, że załatwiłem Ci dobry aparat.

Co do tego, którego miałem najpierw - cóż, może początkujący fotograf Towers mnie poprze, był "używalny nieco inaczej". Choć Żytnia nie widziała problemu i trzeba było Niemców zatrudnić do orzeczenia nieregulowalności.
    Entuzjastyczny Neofita

Domyślnie

może to dziwne... ale to forum powinno usuwać stare opinie.... czemu bo ja nie mam problemów z tym aparatem.... 80% postów jest z czasów premiery... a tych aparatów już w sprzedaży nie ma... fakt szkło szału nie robi ale bez przesady... coś mi się widzi że raczej cały problem leży po stronie softu... a raczej podejścia sprzed pół roku...
    tak samo jak większość postów o obiektywach... wszystkie/większość opinii z dnia premiery... szkoda że nikt nie zrobi testów obiektywów/aparatów na chwilę obecną... w stylu cena jakość... brakuje tego... czytając różne tematy wszystko skupia się na L-kach... albo do nich dąży...
    Jako AMATOR... bardzo proszę ustosunkujcie się do tematu z datą DZIŚ... a nie pół roku temu
    Pozdro Morfii

Bywalec

Domyślnie

Ktoś już instalował updeate ze strony Canona?
    Czy ver. 1.0.8 zawiera zaimplementowany polski jezyk? (widzę że jest jedna ogólna wersja)
    (pytanie może "dziwne" ale kiedyś updeatując soft w smartphonie zniknął mi język PL dlatego wolę się upewnić)

Domyślnie

ja mam ver. 1.0.8 i jest polski... a więc po zmianie softu też powinieneś mieć

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    ja mam ver. 1.0.8 i jest polski... a więc po zmianie softu też powinieneś mieć
    Dzięki. Bo właśnie widzę że mam u siebie jeszcze wersję 1.0.6 (myślałem że 1.0.7 jest najstarsza)
    Sam zmieniałeś czy zaniosłeś do serwisu?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iAdam Zobacz posta
    Ktoś już instalował updeate ze strony Canona?
    Czy ver. 1.0.8 zawiera zaimplementowany polski jezyk? (widzę że jest jedna ogólna wersja)
    (pytanie może "dziwne" ale kiedyś updeatując soft w smartphonie zniknął mi język PL dlatego wolę się upewnić)
    Mam ver 1.0.8 i jest polski język.
    EOS 550D C18-55,C55-250,C50 1,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iAdam Zobacz posta
    Dzięki. Bo właśnie widzę że mam u siebie jeszcze wersję 1.0.6 (myślałem że 1.0.7 jest najstarsza)
    Sam zmieniałeś czy zaniosłeś do serwisu?
    Kupiłem już z takim softem w serwisie powinni Ci to zrobić bez problemu. Samemu nie próbowałem więc nie pomogę :neutral:

Coś już napisał

Domyślnie

A ja mam soft 1.0.6 bo aparat kupiłem w maju.
    Znalazłem opisy co zmienia 1.0.8 ale z ciekawości chciałem sprawdzić co zmieniał 1.0.7. No i nie znalazłem. Mógłby ktoś podesłać jakiegoś linka/opis?

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

aktualizacja softu nie jest bardzo skomplikowana i można ją jak najbardziej przeprowdzić samemu, wszystko jest ładnie opisane na stronie C :-D

Strona 24 z 25 PierwszyPierwszy ... 1422232425 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów