Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
dinderi - hehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheh ehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehe hehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehe hehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheh ehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehheheh ehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehe hehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheh hehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheh ehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehe hehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehe hehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheh ehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehheheh ehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehe hehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheh hehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheh ehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehe hehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehe hehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheh eheheheheh, ale sie uśmiałem. Juz nic wiecej nie napisze
Pa
Może jakiś Administrator zapanuje nad takimi kretynskimi postami w tym temacie w stylu akwidzynskiego.
EOS 550D C18-55,C55-250,C50 1,8
Nie wiem czy to coś pomoże, ale sprawdziłem swoje fotki robione w czasach gdy miałem 450D. Z obiektywem 50/1.8 zdjęcie z bliska i z daleka są ostre jak cholera jasna (za przeproszeniem). Nie ma w nich absolutnie żadnych FF/BF. Ostrość łapana tam gdzie tego chciałem. Zoomki 18-55 i 55-250 to samo.
Mam EOSa i jeszcze D...
No właśnie... 2 lata temu na jesieni miałem kupić 450D i już już miałem na niego odłożoną kasę a tu bach -- przyszedł kryzys, kursy walut poszybowały w górę i zakup aparatu poszedł się... no -- musiał zostać wstrzymany.
A teraz zachciało mi się nowinek. A okazuje się, że 450D była na tyle dobrym modelem że nadal nieźle trzyma cenę. A testerzy czepiali się zakresu tonalnego, niepotrzebnie dużej rozdzielczości (hehe, fajnie to brzmi przy 18mpx w 550D) itp.
550d + kit 18-55 IS + 18-135/3.5-5.6 IS
jaura, a byłeś ze swoim 550D w serwisie ?
Może ja się nie znam, ale tonalność w tym aparacie (450D) naprawdę nie była taka zła. Dla mnie to naprawdę udana konstrukcja.
Co do 550D to aż nie wiem co napisać. Zastanawiałem się nad nim jako korpus "na imieniny" właśnie z jasną 50-tką, zamiast ciężkich 5D i 50D, tym bardziej że kręci filmy w fullhd. Ale teraz się mocno zastanawiam.
Próbowałeś np. w supermarkecie sprawdzić inne body z tym obiektywem, albo swoje z innym egzemplarzem stałki?
Mam EOSa i jeszcze D...
jaura - to daj jakiś przykład kiepskiego zdjęcia tandemu 550D i jasna stałka.
Dokładnie. Znajomy zakupił wczoraj 550D od razu podjechałem do niego w celu sprawdzenia AF. Ostrzy idealnie![]()