Pokaż wyniki od 1 do 10 z 250

Wątek: Działanie autofocusa w 550d

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Parę dni nie zaglądałem tutaj a tu jakaś wojna się zaczęła zamiast odpowiedzi na moje pytanie. Temat dalej się ciągnie a żaden z żalących się na swoje 550D nie dał żadnego konkretnego przykładu tego "żałosnego" działania autofocusa. Jedyne zdjęcia dotyczą 500D (to te robione przez akwidzynskiego).
    Ja jestem coraz bardziej zadowolony z aparaciku, różnica w stosunku do kompakta kolosalna. Niestety większość zdjęć robię na razie w domu albo w piaskownicy z bliska więc nie dopadła mnie chyba zmora nieostrych krajobrazów. Jeden dałem jako przykład ale nikt się nie wypowiedział.

Cytat Zamieszczone przez djivo Zobacz posta
    jura google prawde ci powie wpisz 550d autofocus zaraz na początku sypią się wątki na dp.preview tam też za granicą ludzie nie umieją robić zdjęć.A sprzęt masz albo stary albo za tani...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zdaje się że już drugi link prawdę Ci powie
    O który link konkretnie ci chodzi - mój google jakoś dziwnie sortuje wyniki i drugi link chyba nie jest tym o czym myślałeś.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Podpisuję się pod Piotru26,ja również jestem zadowolony z swojego 550D,być może nie wiem na co zwracać uwagę i nie widzę problemu,może problem widać na lepszych obiektywach,ja niestety mam tylko kita,może ktoś z osób które mają problem dadzą jakieś fotki i dokładnie opiszą co tam nie gra,żeby można było samemu sprawdzić i zobaczyć czy ta "wada","niedoskonałość",czy tam jak to nazwać występuje u mnie.
    EOS 550D C18-55,C55-250,C50 1,8

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów