A ja mam soft 1.0.6 bo aparat kupiłem w maju.
Znalazłem opisy co zmienia 1.0.8 ale z ciekawości chciałem sprawdzić co zmieniał 1.0.7. No i nie znalazłem. Mógłby ktoś podesłać jakiegoś linka/opis?
A ja mam soft 1.0.6 bo aparat kupiłem w maju.
Znalazłem opisy co zmienia 1.0.8 ale z ciekawości chciałem sprawdzić co zmieniał 1.0.7. No i nie znalazłem. Mógłby ktoś podesłać jakiegoś linka/opis?
aktualizacja softu nie jest bardzo skomplikowana i można ją jak najbardziej przeprowdzić samemu, wszystko jest ładnie opisane na stronie C :-D
Jak z aktualizacją softu na 1.0.9? jest juz do pobrania ze strony.. czy widzicie jakies zmiany w pracy AF po upgradzie?
tak przy okazji podzielę się swoim ostanim doświadczeniem (mam nadzieję, że się z kimś nie powtarzam) ostatnio tak jakoś przez przypadek wyłączyłem wspomaganie AF błyskami wbudowanej lampy błyskowej i odnoszę niedoparte wrażenie, że aparat zdecydowanie lepiej ustawia ostrość bez tych błysków niż z błyskami, oczywiście są sytuacje jak jest bardzo ciemno, że sobie nie radzi w ogóle, ale mam na myśli nie zupełną cimność, tylko np. wieczór w mieszkaniu...
może ktoś miał podobne doświadczenia...