Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: "Brak dostępu do karty" - 7d - jak odzyskać dane

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: "Brak dostępu do karty" - 7d - jak odzyskać dane

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    Mnie dzisiaj dopadł ten sam problem mianowicie zakupiona karta pretec 16GB po włożeniu do aparatu te dwa same komunikaty. Jakimś cudem udało się sformatowąć w kompie,ale po włożeniu do 7D cały czas wyświetla owy komunikat..? jakieś rozwiązania co do tego. Spróbuję jeszcze włożyć do 1DMII ale z tego co wiem to tam karty najlepiej max do 8GB.
    Karta musi być sformatowana w body, a nie na kompie. Komunikaty wyraźnie to sugerują. Przed sformatowaniem Canon nie utworzył sobie katalogu i nie rozpoznaje systemu plików na karcie. Opcja formatowania jest w menu puszki.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 11-09-2013 o 17:21
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie Odp: "Brak dostępu do karty" - 7d - jak odzyskać dane

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Karta musi być sformatowana w body, a nie na kompie. Komunikaty wyraźnie to sugerują. Przed sformatowaniem Canon nie utworzył sobie katalogu i nie rozpoznaje systemu plików na karcie. Opcja formatowania jest w menu puszki.
    Body nie rozpoznaje nawet ,że owa karta ma być sformatowana. Także nic nie można zrobić. Nie wiem czy karta nie jest uszkodzona

Uprawnienia umieszczania postów