Nie mam nic przeciwko młodym modelkom. Ale PROFESJONALNE modelowanie, czy uprawianie sportu (jak tu już ktoś wspomniał) czy cokolwiek innego od najmłodszych lat uważam za niestosowne. Zabiera dzieciństwo dziecku, uniemożliwia naukę, a w przypadku sportu tworzy często kaleków w bardzo młodym wieku (mam tu na myśli zużycie stawów itp. itd.). Także żeby uściślić moją pierwszą wypowiedź. Tak, jak najbardziej można wszystko robić, ale z umiarem. A takie "hodowanie" dziecka ( bo przecież wychowaniem nie bardzo można to nazwać), żeby spełniało, nieurzeczywistnione w młodości ambicje tatusia czy mamusi uważam za pomylone.
Co do Pańskiej córki. Ja nie pozwolił bym jej zrobić takich zdjęć jak pierwsze po lewej albo pierwsze po prawej w górnym rzędzie. Moja najmłodsza siostra ma tyle i po prostu nie potrafię sobie jej w takiej sytuacji wyobrazić. Jeszcze dziecko, dojrzewa, a na zdjęciach już każą być jej seksowną. Uważam po prostu , że to jeszcze nie ten wiek. Może i jestem konserwatywny ale mam do tego zdania prawo tak jak Pan do swojego zdania. Pozdrawiam.