Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: 16-letnia Polka w japońskim Vogue'u

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Sid , dialog z Tobą to troche jak dialog z wyznawcą ojca rydzyka, miałem pare razy okazje i wiele to sie nie różniło .

niech każdy rozumuje to po swojemu, temat i tak daleko odszedł od głównego wątku wiec z mojej strony nie ma sensu tego dalej ciągnąć.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    Sid , dialog z Tobą to troche jak dialog z wyznawcą ojca rydzyka, miałem pare razy okazje i wiele to sie nie różniło .
    Prawdę mówiąc nie bardzo rozumiem:
    - Jaki dialog? Napisałeś coś, ja to skomentowałem. Pierwszy komentarz jaki widzę z Twojej strony pod swoim adresem, to od razu ucięcie tematu.
    - Czemu jak z wyznawcą Ojca Rydzyka? Jakiś konkretny powód, czy tylko dlatego, że Ty i ja mamy różne opinie na ten sam temat? Jeżeli to drugie, to dalej nie rozumiem porównania.

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    niech każdy rozumuje to po swojemu, temat i tak daleko odszedł od głównego wątku wiec z mojej strony nie ma sensu tego dalej ciągnąć.
    Skoro nie chcesz tematu dalej ciągnąć, nie mam nic przeciwko, tylko czemu zamiast po prostu przestać się w nim udzielać, lub napisać, że to wszystko z Twojej strony, porównujesz mnie do jakiejś grupy, która jest mi obca. Chyba po to, żeby wywołać jakiś konflikt czy zmienić tory dyskusji, bo chyba nikomu na zakończenie dyskusji, przy podaniu ręki i na zgodę nie mówi się "jesteś jak wyznawca Ojca Rydzyka"?

Ja nic innego poza prowokacja w tym nie widzę. Tym bardziej nie zamierzam się tym przejmować.

Ja od samego początku podkreślałem, że nie mam nic do metod wychowawczych innych osób, a wszystko co piszę to moje zdanie. Daleki jestem od mówienia innym ludziom jak mają wychowywać swoje pociechy. Zwracam jedynie uwagę na pewne sprawy, a każdy z tego wyciągnie dla siebie co uzna za wartościowe, albo zignoruje w całości.

To, że piszę, że rodzice ponoszą odpowiedzialność za decyzję dzieci przecież nie oznacza, że rodzic ma postępować w jakiś konkretny sposób. Ma robić co uważa i uważać co robi. To wszystko.

Domyślnie

To normalne, że dziewczyny w modelingu zaczynają szybko.
    Im młodsza modelka tym lepiej, chodzi o tę świeżość na twarzy i w sylwetce.
    Ja się cieszę z jej sukcesu.
    Czy sądze, że to za wczesnie? O ile będzie potrafiła sie w swojej zawrotnej karierze ogarnąć, to nie jest za wczesnie.

Uprawnienia umieszczania postów