Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: 16-letnia Polka w japońskim Vogue'u

Domyślnie 16-letnia Polka w japońskim Vogue'u

Źródło newsa co prawda wątpliwej jakości, ale niechaj szuka kto ciekawy link Swoją drogą nie uważacie, że to przesada? Nie dość, że jej krzywdę robią, to jeszcze bardziej "podkręcają" wizerunek pięknej kobiety, stosując bardzo brzydką sztuczkę.
    Dobra poszukałem za was ;p link wiki. Modelowała profesjonalnie już w wieku 14 lat. Chore jak dla mnie. A co wy sądzicie?

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Kumpel dużo współpracuje z modelkami. Średnia wieku 16-17 lat jakoś właśnie. Każda normalnie się uczy, a w wakacje na wybiegi do Azji. Chyba przestało to na mnie robić wrażenie.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Takie trendy. Musi być chude. A młode jest chude częściej. I młode idzie przerobić wizualnie na starsze.

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Opa_Apo Zobacz posta
    Źródło newsa co prawda wątpliwej jakości, ale niechaj szuka kto ciekawy link Swoją drogą nie uważacie, że to przesada? Nie dość, że jej krzywdę robią, to jeszcze bardziej "podkręcają" wizerunek pięknej kobiety, stosując bardzo brzydką sztuczkę.
    Dobra poszukałem za was ;p link wiki. Modelowała profesjonalnie już w wieku 14 lat. Chore jak dla mnie. A co wy sądzicie?

ja nioe widze w tym nic dziwnego, skoro 14-to latki moga rodzic dzieci, to czemu nie moga byc modelkami??

a tak z innej beczki, w jakim wieku sportowcy rozpoczynaja kariere??

praktycznie od dziecka, czesto szkoly to juz nie widza na oczy tylko maja wszystko pozalatwiane, ale nikt w tym nie widzi nic zlego

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No dobra, teraz się wypowiedzcie:
    http://www.wzwplxdd.maxmodels.pl/
    (moja córka)
    No to jak myślicie, ile miała lat gdy rozpoczęła modeling?
    odp: 10
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    (moja córka)
    Nie mam nic przeciwko młodym modelkom. Ale PROFESJONALNE modelowanie, czy uprawianie sportu (jak tu już ktoś wspomniał) czy cokolwiek innego od najmłodszych lat uważam za niestosowne. Zabiera dzieciństwo dziecku, uniemożliwia naukę, a w przypadku sportu tworzy często kaleków w bardzo młodym wieku (mam tu na myśli zużycie stawów itp. itd.). Także żeby uściślić moją pierwszą wypowiedź. Tak, jak najbardziej można wszystko robić, ale z umiarem. A takie "hodowanie" dziecka ( bo przecież wychowaniem nie bardzo można to nazwać), żeby spełniało, nieurzeczywistnione w młodości ambicje tatusia czy mamusi uważam za pomylone.

Co do Pańskiej córki. Ja nie pozwolił bym jej zrobić takich zdjęć jak pierwsze po lewej albo pierwsze po prawej w górnym rzędzie. Moja najmłodsza siostra ma tyle i po prostu nie potrafię sobie jej w takiej sytuacji wyobrazić. Jeszcze dziecko, dojrzewa, a na zdjęciach już każą być jej seksowną. Uważam po prostu , że to jeszcze nie ten wiek. Może i jestem konserwatywny ale mam do tego zdania prawo tak jak Pan do swojego zdania. Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

(moja córka)
    Ma Pan piękną córkę. Będą z niej ludzie, o ile zamierza w tym kierunku dalej iść.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A co do wieku, niektórzy się oburzają, ale prawda jest taka że wszystkie te "profesjonalne modelki", znane ze światowych wybiegów zaczynały właśnie w takim wieku, ok 14 lat to jest standart w tej branży.
    Ostatnio edytowane przez Ernest_DLRS ; 09-06-2010 o 01:06 Powód: Automerged Doublepost
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Uczy się świetnie, kilka dni temu zdała na PLSP z czwartą lokatą.
    Córek mam kilka, druga - Nina (po ASP) robiła Luzie pierwsze sesje do rajstopek komunijnych.
    To kto ma tam pozować jak nie dzieci ?
    Nina już nie modeluje (no chyba że do rajstop ciążowych), ale już się cieszy że urodzi się nowa modelka bo mamy klientów produkujacych beciki i takie tam inne.
    Tak więc następną modelkę zaprezentuję wam w wieku : 6 miesięcy.

nieurzeczywistnione w młodości ambicje tatusia czy mamusi
    I tu błąd, ani ja ani żona nie mieliśmy ambicji być modelami.
    sam jestem grafikiem ale z tych gorszych bo wektorowych. To córki siedzą w bitmapie.
    Ciekaw jestem, czy ktoś jeszcze dopatrzy się w tych zdjęciach ujęć gorszących.
    Ma Pan piękną córkę. Będą z niej ludzie, o ile zamierza w tym kierunku dalej iść
    I tu jest problem, bo to ona pierwsza w rodzinie rozgryzła 5DII i raczej pcha się na drugą
    srtonę obiektywu. Tak więc tracimy powoli modelkę.
    No, ale za to zyskamy fotografa.
    Ostatnio edytowane przez pe.en.de ; 09-06-2010 o 01:23 Powód: Automerged Doublepost
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Domyślnie

sam jestem grafikiem ale z tych gorszych bo wektorowych. To córki siedzą w bitmapie.
    To nie było skierowane do Pana. Pisałem ogólnie. Wcale nie miałem zamiaru oceniać czy Pana to się tyczy po przeczytaniu jednego postu i obejrzeniu paru zdjęć. Jedyne zastrzeżenia to te 2 fotki.

Czyli na razie wszyscy inni poza mną nie widzą w tym nic złego?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Uczy się świetnie, kilka dni temu zdała na PLSP z czwartą lokatą.
    Córek mam kilka, druga - Nina (po ASP) robiła Luzie pierwsze sesje do rajstopek komunijnych.
    To kto ma tam pozować jak nie dzieci ?
    Nina już nie modeluje (no chyba że do rajstop ciążowych), ale już się cieszy że urodzi się nowa modelka bo mamy klientów produkujacych beciki i takie tam inne.
    Tak więc następną modelkę zaprezentuję wam w wieku : 6 miesięcy.

I tu jest problem, bo to ona pierwsza w rodzinie rozgryzła 5DII i raczej pcha się na drugą
    srtonę obiektywu. Tak więc tracimy powoli modelkę.
    No, ale za to zyskamy fotografa.
    Urzekła mnie ta historia Rodzinny biznes jak ta lala! Z mojej strony mogę powiedzieć, że bardzo chciałbym, żeby w młodym wieku rodzice wspierali mnie i pomagali w moim hobby. 5d2 w wieku 14 lat? Kuuurde

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów