skoro z 50 sie przesiadasz to w/g mnie tylko w 20
skoro z 50 sie przesiadasz to w/g mnie tylko w 20
Nie ma to jak zamotac sie z duza iloscia zaprzeczen
Generalnie nie ma problemu znalezc body jak nowe z mala iloscia klatek na liczniku. Jeszcze jak masz kogos po przesiadce na piatke to juz napewno w tym body nie bedzie wad ukrytych powodujacych sprzedaz. Moja tez ma raptem 8k klatek, jedna ryske i zastanawiam sie nad piatka
A wewnetrzny pewny licznik sprawdzic mozna w serwisie na Zytniej. Zagadaj do Viteza ile czasu mu to zajelo i ile zaplacil.
...
O to jest sensowne info dla mnie. Choć aby sprawdzić takie body muszę je jakoś zabrać ze sklepu..Zamieszczone przez KuchateK
A na co poza licznikiem zwrócić jeszcze uwagę?
P.S. To jak się zdecydujesz sprzedać 20D to się odezwij - może jeszcze nie kupię :-)
gwarancje jest wazna tylko z dowodem zakupu
no dobrze a jeśli polski sklep mi da paragon i podbije tę niemiecką gwarancję?Zamieszczone przez Jac
zagadka...
Na Żytniej w serwisie Canona sprawdzą Ci przebieg aparatu - ile zrobiono nim zdjęć. A w sprawie obiektywów to zastanów się czy warto kupować te z EF-S.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Obecnie mam obie puszki do 350D szukam gripa bo tego nie da sie stoswoac bez tego wynalazku.......jednak roznica ergonomi samych puszek jest poprostu duza no i jakosc samego body wykonczenie itp.....jednak wolałbym kupic z pewnego zrudła przechodzona 20tke np od kogos z tego forum??
Pozdro
Wiem, ze sie czepiam, ale...
Zamieszczone przez krzyspia
Przyznam, ze nie mialem az tak dlugo do potrzymania 20D ale 350D z gripem jest chyba wieksze - rozumiem ze o to chodzilo w "lepszym lezeniu w dloni"?Zamieszczone przez Robson01
Czemu? A jak inaczej niskim kosztem osiagnac szeroki kat przy cropie? Zreszta ilez tych obiektywow jest?Zamieszczone przez Robson01
A ze swojej strony poradze kupic 350D bez gripa (o dziwo nie wypada z reki!) i pozbierac na lepsze szklo, bo to w znacznej mierze od niego zalezy jakosc fotki, a nie od ergonomi, ilosci pixeli, szumow przy wysokich ISO joystickow, kółek it, itd
Pisząc o ergonomi 20D chodziło mi o subiektywne odczucia, a nie normę. Co do EF-S to jedynie 18-55 jest godny polecenia i to tylko ze względu na cenę,bo już 17-85 absolutnie nie. Bardziej chodziło mi o to że być może w przyszłości zainteresowany zmieni body (np. 5D) i niekoniecznie obiektywy EF-S będą pasowały.Zamieszczone przez gonzo44
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Ja bym bral 350D bo jest mniejszy i ma lampke doswietlajaca w ciemnosciach, a 20D moze tylko doswietlic flashem.