No nie zdaję. Za głupi jestem. Sory.
Ogólnie słabizna, i jeszcze ta lampa na zdjęciu 1/1 :/
O obiektywach wiem prawie wszystko
Dziękuję Loome'owi za podjęcie wyzwania. Na samym początku szliśmy łeb w łeb (18:18 było kiedyśtam)!
Mój zestaw : nr 2.
Wszystkie 3 foty na FF + 28 1.8, raczej otwartej.
Fota nr 1 - prezydent Poznania podczas wymiany zdań z przedstawicielem studentów, tuż po zdaniu kluczy do miasta.
Fota nr 2 - robiona przez szybę samochodu - wbiłem się do Żuka (chyba Żuka) studenckiego (tego co jechał przed policjantkami PP właśnie.)
Fota nr 3 - obcokrajowcy robiący sobie jaja.
Z zestawu nr 1 najbardziej podoba mi się zdjęcie pierwsze - za wychwycenie ciekawego zestawienia informacji (juwenalia + slogan).
Tak jak myślałem, zagłosowałem na Miclesa. Gratuluję wygranego battlaChociaż 3 zdjęcia nadal nie rozumiem. Nawet z tłumaczeniem, że obcokrajowcy się nabijają. Z czego się nabijają? Z tego, że u nas tak dużo bezdomnych czy co? Co robi reszta stojąca nad tym studentem. Nie potrafię zinterpretować tego zdjęcia. Brak mu kontekstu jak dla mnie.
Ten leżący to też obcokrajowiec. Położył się, a reszta stała wokół niego. Wydawało mi się to ciekawym tematem na zdjęcie, zważywszy na prowadzenie wzroku po nogach, aż do tematu przewodniego.
dzieki i gratuluje wygranej, chociaz pewnie nie cieszy kiedy jest tak latwo
mysle ze bledem bylo wybieranie zdjec i obróbka (w irfan View) w 5 minut.
sam bym glosował na kolorowy zestaw miclesa![]()