Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Film dokumentalny.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Film dokumentalny.

Hey,
    moim zamiłowaniem jest film, a w szczególności dokumentalny i w związku z tym chciałbym Was prosić o wyrażenie swojej opinii porównawczej filmu dokumentalnego do fabularnego. A mianowicie jak odczuwacie emocje podczas oglądania ich, które bardziej na Was wpływają i w jaki sposób.
    Z chęcią także poznam Wasz ulubione dokumenty, a także ogólną opinie na temat tejże formy sztuki.
    Zapraszam do dyskusji.

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jeżeli szukasz materiałów do jakiejś pracy licencjackiej albo innego shitu, to o wiele prościej będzie zatrudnić google. Albo mnie już zupełnie porąbało i nie jest to forum fotograficzne....

TUTAJ będziesz miał używanie:wink:
    regulamin pkt 8

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ni jak jest porównywać fabułę i dokument. Dwa różne światy. Bardzo ciężko jest sklasyfikować komedie i obyczaj, a co dopiero życie i fabułe.
    Jeżeli prywatnie chodzi o dokument, to bardzo wysoko cenię sobie dorobek dokumentalny K.Kieślowskiego.
    DIGITAL : 7d
    ANALOG : 50e
    LENSES : 17-50 2.8 : Takumar SMC 135mm f/2.5 : Takumar SMCmm 50 f/1.8

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cielak Zobacz posta
    Hey,
    moim zamiłowaniem jest film, a w szczególności dokumentalny i w związku z tym chciałbym Was prosić o wyrażenie swojej opinii porównawczej filmu dokumentalnego do fabularnego. A mianowicie jak odczuwacie emocje podczas oglądania ich, które bardziej na Was wpływają i w jaki sposób.
    Z chęcią także poznam Wasz ulubione dokumenty, a także ogólną opinie na temat tejże formy sztuki.
    Zapraszam do dyskusji.
    Wiesz ale to jest forum fotograficzne i to raczej o nastawieniu sprzętowym - może spróbuj taką dyskusję wywołać na jakimś forum filmowym.
    Może tutaj:
    http://www.forum-filmowe.pl/
    http://www.forum.filmowo.net/
    http://www.filmomaniak.org/

Pewnie sam znajdziesz jeszcze lepsze miejsca - google Twoim przyjacielem .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Hm, szczerze to wszystko zalezy od poruszanego przez dany film tematu.
    Im blizszy temat mojej osobie, moim poglądom, generalnie temu, co sadze o świecie tym oczywiscie bardziej przypada go gustu.
    Chociaż 'man on wire' pozornie nie miał wiele wspólnego ze mna, a podobał sie piekielnie.
    W kazdym dobrym filmie jest cząstka nas i to nam sie w nim podoba.

Uprawnienia umieszczania postów