Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nikorry G na canonach. Adapter

Domyślnie

dzieki
    mam jeszcze 2 miesiace na podjecie decyzji bo wtedy dojdzie przelew.
    gietrzy - przyjrze sie blizej 28mm 1.8. po weekendzie pojade do salonu.

enter - klikam z chin a mianowicie z taizhou (jiaojiang) wiec wyselka chipa pewnie nie wchodzi w gre ale dzieki za checi co do canonowej 35tki to tak jak napisalem, po weekendzie pojade do salonu i popstrykam czym sie da. powinni tez miec sigme 30mm 1.4. zobaczymy.

dzieki za pomoc

Domyślnie

adapter ten rozpowszechnia rowniez polski rays foto, kolega ostatnio kupowal(od reki, bez oczekiwania) i cena byla w okolicach 700 zl z tym ze jest ona scisle powiazana z kursem euro wiec przy ostatnim walutowym szalenstwie moze byc teraz sporo wiecej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    adapter ten rozpowszechnia rowniez polski rays foto, kolega ostatnio kupowal(od reki, bez oczekiwania) i cena byla w okolicach 700 zl z tym ze jest ona scisle powiazana z kursem euro wiec przy ostatnim walutowym szalenstwie moze byc teraz sporo wiecej.
    i jak to u niego wyglada z tym AF i przeslona?

Domyślnie

szczerze mowiac to nie wiem jaka on ma wersje, bo z tego co wiem wystepuje taka z chipem i bez. Musialbys napisac do rays foto, szybko i konkretnie odpisuja.

Pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    szczerze mowiac to nie wiem jaka on ma wersje, bo z tego co wiem wystepuje taka z chipem i bez. Musialbys napisac do rays foto, szybko i konkretnie odpisuja.

Pozdr.
    ok, dzieki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów