Nie wiem, czy było w pudełkach z drukarkami, ale na warsztatach druku cyfrowego rozdają ulotki o promocji - przy zakupie drukarki 4200 i wyższych można dostać papier canona o wart. ok 50zł - wystarczy wysłać kupon promocyjny z kopią rachunku...
Nie wiem, czy było w pudełkach z drukarkami, ale na warsztatach druku cyfrowego rozdają ulotki o promocji - przy zakupie drukarki 4200 i wyższych można dostać papier canona o wart. ok 50zł - wystarczy wysłać kupon promocyjny z kopią rachunku...
to tak jak z kodem na niektórych canonach 350D.Zamieszczone przez rysiaczek
Ja kupowałem IP5200 w sklepie internetowym, opakowanie było otwierane żeby włożyć rachunek, ale przy przeglądaniu zawrtości i dokumentów żadnej takiej informacji nie znalazłem. Może ktoś to potwierdzić? Jako bonus było 5sztuk papieru canona 10x15.
ELAN 7 | 350D + kit | Tamron 28-75/2.8 | Canon 50/1.8 | Sigma 70-300 APO MS II |
Nie, nie tak, całkiem inaczej. Skoro nie było, to znaczy, że promocja powiązana jest z Warsztatami Druku Cyfrowego - cyklem imprez Canona. Info masz na stronie - sprawdź, może jeszcze będą gdzieś w pobliżu Ciebie.Zamieszczone przez Juzer