Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: Canon PIXMA IP 4200

Mieszany widok

Domyślnie

Nie wiem, czy było w pudełkach z drukarkami, ale na warsztatach druku cyfrowego rozdają ulotki o promocji - przy zakupie drukarki 4200 i wyższych można dostać papier canona o wart. ok 50zł - wystarczy wysłać kupon promocyjny z kopią rachunku...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Nie wiem, czy było w pudełkach z drukarkami, ale na warsztatach druku cyfrowego rozdają ulotki o promocji - przy zakupie drukarki 4200 i wyższych można dostać papier canona o wart. ok 50zł - wystarczy wysłać kupon promocyjny z kopią rachunku...
    to tak jak z kodem na niektórych canonach 350D.
    Ja kupowałem IP5200 w sklepie internetowym, opakowanie było otwierane żeby włożyć rachunek, ale przy przeglądaniu zawrtości i dokumentów żadnej takiej informacji nie znalazłem. Może ktoś to potwierdzić? Jako bonus było 5sztuk papieru canona 10x15.
    ELAN 7 | 350D + kit | Tamron 28-75/2.8 | Canon 50/1.8 | Sigma 70-300 APO MS II |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Juzer
    to tak jak z kodem na niektórych canonach 350D.
    Ja kupowałem IP5200 w sklepie internetowym, opakowanie było otwierane żeby włożyć rachunek, ale przy przeglądaniu zawrtości i dokumentów żadnej takiej informacji nie znalazłem. Może ktoś to potwierdzić? Jako bonus było 5sztuk papieru canona 10x15.
    Nie, nie tak, całkiem inaczej. Skoro nie było, to znaczy, że promocja powiązana jest z Warsztatami Druku Cyfrowego - cyklem imprez Canona. Info masz na stronie - sprawdź, może jeszcze będą gdzieś w pobliżu Ciebie.

Uprawnienia umieszczania postów