Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: Canon PIXMA IP 4200

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    noTytus, ale to jakby inny produkt, nie?
    Z tego co się orientowałem przed zakupem to właśnie Epsony zużywają więcej atramantu i mogę to potwierdzić o tyle, że IP 4200 zużywa go bardzo bardzo mało.

a, i nie wiem jak u ciebie, ale u mnie wydruk wychodzi z drukarki zupełnie suchy. Próbowałem od razu rozmazać tusz i mi się nie udało.
    no nie do końca, odejmij cenę skanera i będzie ten sam koszt, ja za drukarkę dałem coś 120 euro, Epson ma także tylko trzy pojemniki kolorowe (także z czujnikiem więc podobne to tej nowej pixmy

Canon ładnie mi drukował na firmowym papierze (sechł od razu) jakiego dali 5 karteczek i firmowymi tuszami, potem była już straszna tandeta

na tym samym papierze na którym moja Pixma sobie nie radzi ten Epson jest rewelacyjny, drukuje wolniej ale staranniej, Pixma zwłaszcza czarnego pluje tyle, że widać prawie kałuże...

muszę zobaczyć jak wychodzi cena zamienników do tego Epsona, może zaszaleję na ten nowy model RX520, spodobał mi się...a bez VAT kupię go za 170 euro...

jedyna zaleta tej Pixmy to cena tuszy, komplet zamienników mam za 60 zł, to bardzo mi się podoba i dlatego moim zdaniem jak ktoś nie drukuje zdjęć to jest to rewelacyjna zabawka do domu...
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 06-11-2005 o 15:46

Uprawnienia umieszczania postów