Poniewaz mam ten sam model kupiony zaledwie pare dni temu i wspolnie z Kubamanem probujemy rozgryzc najlepsze ustawienia do druku foto to dodam cos od siebie.
Da sie to obejsc. Jeszcze nie wiem jak ale sie da bo juz o tym czytalem na dpreview.Zamieszczone przez Kubaman
Opcja druku na CD jest niedostepna w wersji amerykanskiej ze wzgledu na jakies licencje co szczerze mowiac mnie nie interesuje bo i tak nie zamierzam drukowac na plytach. Kabla USB nie ma ale to akurat normalka. Ostatnio producenci oszczedzaja jak moga i rzadko ktory dodaje kabel.Zamieszczone przez Kubaman
Zgadza sie. Instrukcja jest byle jaka. Nic o profilach barw, nic o rozdzielczosci. Szkoda.Zamieszczone przez Kubaman
Potwierdzam. Bardzo szybki sprzet. Duplex jest super! Na pewno mi sie przyda. Zauwazylem ze gdy wybrany jest gorny podajnik papieru to drukarka dosc dlugo mysli zanim zacznie drukowac ale gdy drukujemy z dolnej kasety to odbywa sie to blyskawicznie.Zamieszczone przez Kubaman
U mnie z kolei zarzadzanie kolorami przez PS daje zielony zafarb a przez drukarke daje zbyt czerwone fotki. Na razie wiec uzywam sterowania przez drukarke ale z korekta przez system (ColorSync na Maku) i jest znacznie lepiej choc kontrast jeszcze za wysoki. Bede testowal dalej.Zamieszczone przez Kubaman
O, to przydatna informacja. Jeszcze nie probowalem drukowac A4 ale ku temu zmierzam. W USA oryginalne tusze sa po $11-$13Zamieszczone przez Kubaman