Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 236

Wątek: Canon PIXMA IP 4200

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

papier musisz dobrać z "głową". na canonie super... na innych to już próby, próby i jeszcze raz próby...
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

gburus
    Guest

Domyślnie

Nawet jesli bede drukowal tekst? Na fotopapierze musze??

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Nie. Ja pisałem tylko o zdjęciach. Na matowym niefotograficznym wychodzi suuper, choć czasem trzeba wprowadzać małe korekty kolorów (ale to już moze wina braku kalibracji?)

gburus
    Guest

Domyślnie

Uffff to super za chwile sobie zamowie i jak nie zapomne postaram sie podzielic wrazeniami jak juz mi przysla.

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ok czekamy

Coś już napisał
    Miasto
    Chełm

Domyślnie

Czy ktoś używał już tego tuszu do iP 4200 http://www.jettec.com/products_canonrefill.asp
    dostępny w sklepie AGAWA
    http://www.agawa.pl/g4.asp?nrs=433&ln=

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Znalazłem opis co należy zrobić by opróżnić zbiorniczek z resztkani tuszu w ip 4200,5200.http://www.druckerchannel.de/artikel...D=1538&seite=1

Domyślnie

Przeczytałem wątek, drukarka odpowiadałaby mi, gdyby nie fakt, że potrzebuję też skanera. Stąd pytanie - co sądzicie o modelu Canon PIXMA MP 170 lub 150 ? Warto kupić urządzenie wielofunkcyjne czy raczej omijać? Do tej pory miałem wszystko oddzielnie, zresztą nadal mam dwa HP'eki i skaner Benq. Po przeczytaniu wątku "drukowanie zdjęć w domu obalam mity" postanowiłem się pozbyć HP'ków jak i skanera, który jest o zgrozo strasznie wolny. Drukarki będę używał do normalnego drukowania (tekst, grafiki) ale z racji FOTOamatorstwa, także drukowaniem fotek, toteż ekonomiczność wskazana. Co do kosztów wolałbym się zmieścić w 500 zł max. Skaner potrzebny głównie do skanowania wszelakiego rodzaju czasopism, książek, czasami starszych odbitek z analoga. Liczę na wasze sugestie, chyba że to temat na nowy wątek.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ja mam malego Canona lide 35. Zasilany z usb, szybki, niezla jakosc, dobra kontrola z poziomu sterownika... Bardzo twardy Zaliczyl juz sporo upadkow i innych dziwnych sytuacji i wciaz dziala Do tego bardzo maly. Miesci sie niezle pomiedzy ksiazkami na regale.

Nie lubie urzadzen "wszystko w jednym". Tak jak padnie drukarka to zostanie choc skaner
    ...

Domyślnie

Też myślałem na oddzielnym, ale nad Lide 25, niestety komunikuje się przez USB 1.1 (utrata szybkości). Co do PIXMY MP 170, tusze ma inne niż 4200 i z tego co widziałem droższe, więc koszt eksploatacji automatycznie rośnie, a i jakość zapewne gorsza.

Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów