ile stron formatu a4 wydrukuje 4200 przy założeniu zrównoważonego poboru koloru na jednym kartdidżu? na papierze jednostronnie powlekanym?
ile stron formatu a4 wydrukuje 4200 przy założeniu zrównoważonego poboru koloru na jednym kartdidżu? na papierze jednostronnie powlekanym?
Ostatnio edytowane przez lobos11 ; 04-07-2006 o 20:58
kupilem dzis Ip4200 x - i jestem NIEzdolowany -
nie wiem jak załadować dolną kasete w papier formatu A4
i wzdłuż i wszesz - nie da sie
jest za maly
to raz
dwa - instrukcji obslugi sie czlowiek nie dopatrzy
bez sensu
Ostatnio edytowane przez Haridasa ; 21-07-2006 o 23:02
gdzies Ty kupil te drukarke, ze nie masz instrukcji obslugi???
To raz, a dwa - z przodu dolnego podajnika od wewnątrz, jakieś 4cm od lewej strony wystaje taka popielata dzwignia - jak ja pociagniesz do siebie, to bedziesz mogl 'wydluzyc' podajnik tak, zeby Ci idealnie do niego A4 spasowalo...
jesli grzeczenie poproszę i adres mailowy - a ty mi go podasz - to z milą chęcią prześlę Ci male foto na kotrym widac - ze kartka jest wieksza niz podajnik -
nie chce mi wierzyć - ze nie wiem jak to zrobić
niechce
ale dalej niepotrafie sobie z tym poradzić
bardzo prosze o pomoc
Edit:
.... i sprawa załatwiona
użytkownik Ba-rtek przeslal mi taką instrukcje
ze nawet ja skumałem![]()
pozdrawiam
to moze ja puszcze obrazek - sorry za jakosc.
EDIT: sie cholera spoznilem...
Ostatnio edytowane przez rysiaczek ; 22-07-2006 o 11:08
Witam wszystkich,
Mam pytanie czy opłaca się kupić Canona PIXMA IP4200 ew. IP5200 (czy jest duza roznica miedzy nimi?)? Zaznaczam ze nie bede za bardzo drukowal zdjec, ale czasami cos kolorowego jakis wykres no i generalnie tekst + jakies male obrazki w tekscie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Gbur.
cze gburus.
w zasadzie to chyba różnice są niewielki... ja wprawdzie mam 4200 ale uwazam że nie ma różnicy... a jeśli jej nie ma to po co przepłącać, nie?
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Dzieki zanussi. Interesuje mnie czym sie roznia w praktyce te dwie sztuki? Roznica jest jakies 30EUr wiec jesli by 5200 cos miala fajnego lepszego niz 4200 to zadne pieniadze.
Gburus.
Nie. Wydaje mi się, ze nie ma. Sprawdź jeszcze dla pewności na necie... ale i to i tamto A4, korzysta z tych samych tuszy.... nie będzie różnicy.
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
wielkie dzieki,
wynika z tego ze poza szybkoscia nie ma roznic.
chyba sie zdecyduje jednak na 4200 i dokupie ten komplet tuszy + papier + album na zdjecia..![]()