Strona 7 z 24 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 236

Wątek: Canon PIXMA IP 4200

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez no_kya
    ja wczoraj nabyłem sobie papiery: A4 Canona, A4 Rainbow, 13x18 Epsona i 10x15 HP; na każdym wychodzi co innego; na żadnym to co na ekranie

no_kya
    A czy zamiast wydawac kupe kasy na papier, tusz i metode prob i bledow to nie lepiej skalibrowac sobie drukarke? W Warszawie i w innych miastach bez problemu mozna to zrobic. Wystarczy wpisac w google i zaplacic okolo 150 zlotych

wilsonik
    Guest

Domyślnie

Witam.
    Prawdę powiedziawszy to bardzo pobieznie przejżałem wątek o tej drukarce, ale dodam od siebie że posiada ona tryb druku obustronnego automatycznego, co oznacza że sama sobie kartkę odwraca.
    Jeżeli ktoś już taką informację zamieścił to przepraszam.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

wilsonik... nie znalazłem tej informacji... możesz powiedzieć jak to się robi - ustawia?
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Domyślnie

właściwości drukarki->ustawienia drukowania->drukowanie dwustronne. Możesz tam też określić parametry druku dwustronnego - zszywanie etc.

wilsonik
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    wilsonik... nie znalazłem tej informacji... możesz powiedzieć jak to się robi - ustawia?
    Sam nie wiem dlaczego nie umiescili tej informacji w instrukcji? A to bardzo wygodna opcja. Co prawda jeżeli komuś zależy na szybkości, to powinien raczej wybrać ręczny druk obustronny, gdyż odwracanie kartek trochę trwa.

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    właściwości drukarki->ustawienia drukowania->drukowanie dwustronne. Możesz tam też określić parametry druku dwustronnego - zszywanie etc.
    Dokładnie jak wyżej + druk dwustronny automatyczny.
    Dodam jeszcze że na 99% działa to tylko z podajnikiem górnym. Z dolnym tylko ręczna zmiana jest dostępna.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilsonik
    Dokładnie jak wyżej + druk dwustronny automatyczny.
    Dodam jeszcze że na 99% działa to tylko z podajnikiem górnym. Z dolnym tylko ręczna zmiana jest dostępna.
    Pozdrawiam
    Mówisz o druku dwustronnym? Jeżeli tak, to jest równie dostępny z dolnym, jak i z górnym podajnikiem...

wilsonik
    Guest

Domyślnie

Mówisz o druku dwustronnym? Jeżeli tak, to jest równie dostępny z dolnym, jak i z górnym podajnikiem...
    Dlatego napisałem że na 99%. Dawno nie korzystałem z tej opcji. Tylko że chodzi tu o automat do odwracania kartek, na pewno działa to z górnym podajnikiem z dolnym takiej pewności nie mam. Jak wróce do domu to aż z ciekawości sprawdze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilsonik
    Dlatego napisałem że na 99%. Dawno nie korzystałem z tej opcji. Tylko że chodzi tu o automat do odwracania kartek, na pewno działa to z górnym podajnikiem z dolnym takiej pewności nie mam. Jak wróce do domu to aż z ciekawości sprawdze.
    Nie musisz. Cały czas tak używam

wilsonik
    Guest

Domyślnie

Nie musisz. Cały czas tak używam
    W takim razie wierze Ci na słowo :-D
    Ale i tak sprzwdze

Bywalec Awatar Algier
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Może ktoś powiedzieć w prosty sposób czym różni się PIXMA IP 4200 od IP 5200 ?
    M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
    20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
    580EXII​
    055XPROB | 488rc2

Strona 7 z 24 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów