ja już sprawdziłem.... kartridże niestety się różnią wielkością.... niewielkie różnice ale jednak... no i nie ma miejsca na czip ;(... poszło na allegro. jeśli ktoś będzie zainteresowany to użytkownik zani właśnie taki zestaw 4ech sprzedaje![]()
ja już sprawdziłem.... kartridże niestety się różnią wielkością.... niewielkie różnice ale jednak... no i nie ma miejsca na czip ;(... poszło na allegro. jeśli ktoś będzie zainteresowany to użytkownik zani właśnie taki zestaw 4ech sprzedaje![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Pojawiły się profile kolorów dla różnych papierów dostosowane do tuszy Inktec http://bestink.ru/forum/viewtopic.php?t=2406
piotrox... dzięki za mocne słowa, ale uważam, że mój stan nie miał w tamtej chwili zadnego znaczenia.... i jeśli chcesz skomentować mój błąd prosiłbym o jakieś mądrzejsze określenia.... (nie piję alkoholu więc Twoje podejrzenia niestety się nie potwierdzą)
ta pomyłka kosztowała mnie równo 80 złociszy..... kosztowna, wystarczająco kosztowna aby nie mieć już więcej poczucia humoru w tej sprawie..... zapraszam do innych wątków, tam się wyśmiejemy z siebie samych