Strona 12 z 22 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 236

Wątek: Canon PIXMA IP 4200

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarek Zobacz posta
    Czy ktoś używał tych tuszy
    http://www.tanio-drukuj.pl/pixma-ip4...a72487c9759bfb
    Cena zachęcająca.
    Mało jest użytkowników którzy by coś konkretnego powiedzieli na temat zamienników do canona ip4200/5200
    Na ten temat kilka osób zabrało głos, ale bez konkretnych przykładów Zresztą na innych forach sytuacja jest ta sama.
    Przeglądałem aukcje allegro i stwierdziłem że jest wogóle mało osób kupujących zamienniki a kupujących orginały to wogóle nie ma
    Nie wiem jaki wniosek się nasuwa ale widocznie jest mało posiadaczy tych drukarek
    Ja mam od 3 tygodni ip5200 i zastanawiam się czy zrobiłem dobry zakup a to dlatego że ceny orginałów są za wysokie Oczywiście pod względem jakości wydruku jestem zadowolony ale znowóż te Pixmy mają b.małe dysze i dlatego chyba może być kłopot z zamiennikami (zasychanie) może trzeba by było kupić epsona r240 albo r340 ma on większe dysze i przy zamiennikach może nie ma tego problemu z dyszami.Jak na razie jak mi się skończą tusze kupię orginalne.
    Strach zakładać na dzień dzisiejszy zamienników

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie

No nie powiedziałbym, że ludzi kupujących zamienniki jest tak bardzo mało. Właśnie spojrzałem na allegro i jest tego trochę np tu:
    http://www.allegro.pl/item136817502_...t_okazja_.html
    Niestety nic nie wiadomo na temat tych tuszy. Ale skoro ludzie kupują to może niedługo jakieś komentarze na ich temat się gdzieś pojawią.

Coś już napisał

Domyślnie

uważasz że 8 osób kupujących to jest dużo chyba żartujesz? na innych aukcjach też są osoby kupujące raz jest ich 2 raz 3 to są znikome ilości Popatrz sobie na zamienniki do epsonów to sobie porównasz gdzie jest więcej kupujących

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Może po prostu drukarki Canona są wydajniejsze i nie trzeba tak często wymieniać tuszy ;-)

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Czy ktoś mógłby mi podać (może byc na priv) dokładnie co po kolei muszę zrobić aby wymienić kartridże w mojej drukarce z oryginałów na zamienniki? robię to po raz pierwszy i wiem, że jest jakiś myk z czipami i chyba ustawieniami potem drukarki a w zamiennikach nie znalazłem ani słowa o tym ,ani nawet minimalnej instrukcji jak to zrobić aby było dobrze..... może być też jakiś link do tego procesu
    zdrówka all
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Na przyklad tu na dole strony jest instrukcja:
    http://www.allegro.pl/item139084689_...0_950_kpl.html
    Jak już zainstalujesz to podziel sie informacją co to za kartridże ( jakiej firmy) i jak się sprawują i jak wyglądają wydruki.

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

BlackPoint kupione w media markcie za 15 złotych za kolor.... gdy wymienię to sie podzielę każdą cenną informacją

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    BlackPoint kupione w media markcie za 15 złotych za kolor.... gdy wymienię to sie podzielę każdą cenną informacją
    jak się dobrz orientuje to tuszy BlackPoint do drukarek IP4200 i 5200 to jeszcze niema

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

zaraz zaraz... ja mam info na opakowaniu, że do IP 4000 i do IP 5000 idą to chyba też do 4200??? czyżbym kupił nie to co trzeba?????? o kurrr..... chyba kupiłem nie te co trzeba.... fak!
    Ostatnio edytowane przez zanussi ; 13-11-2006 o 22:06

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    zaraz zaraz... ja mam info na opakowaniu, że do IP 4000 i do IP 5000 idą to chyba też do 4200??? czyżbym kupił nie to co trzeba?????? o kurrr..... chyba kupiłem nie te co trzeba.... fak!
    kupiłeś nie to co trzeba. bedziesz miał prawdopodobnie zafarb i do tego zasychanie dysz Ale nie jestem pewien
    canon4000 ma dysze 2piktolitry a canon 5200 ma dysze 1 pikolitr i tu może byc problem ale jak wczesniej pisałem nie jestem tego pewien po prostu tego nie sprawdziłem

Strona 12 z 22 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów