Witam, czy znalazłby się ktoś w Warszawie, kto oglądnąłby zestaw body z dwoma obiektywami?
Witam, czy znalazłby się ktoś w Warszawie, kto oglądnąłby zestaw body z dwoma obiektywami?
Pytanie bezpośredni nie dotyczy EOS 5D IV, tylko czy ktoś miała z Was jakieś doświadczenie kupna (body, szklarni) w sieci Media Markt. Pytam ponieważ w moim MM EOS 5D III jest w promocji 8300 (samo body). Czy "warto" kupować w sieciach typu MM?
Panowie,
Czy jest ktoś kto porusza się w centrum Warszawy i obejrzałby dla mnie obiektyw 70-200 z aukcji? Gość sprzedający pracuje w firmie w śródmieściu i wolałbym, żeby jakiś forumowicz go sprawdził przed zakupem. Oczywiście się odwdzięczę czteropakiem
![]()
Witam
Panowie jest tu ktoś kto pomorze w sprawdzeniu sprzętu w Suwałkach. Cena podejrzana a nie chciałbym wtopić.
Ok dzięki będę miał na uwadze. Chyba że na naszej giełdzie pojawi się 5d mkII a ja wcześniej sprzedam swój sprzęt. Zobaczymy na pewno się odezwę.
Cześć,
czy znalazłby się ktoś we Wrocławiu, kto jutro (30.12.16) mógłby zerknąć mi na kupionego używanego Canona 5d Mark III? Podjadę, gdzie trzeba będzie. Aparat kupiony był w Digital.24 na Krakowskiej w komisie. Wydaje się być ok, ale doceniłabym opinię kogoś, kto ma duże doświadczenie i zna się na rzeczy.
Będę wdzięczna za kontakt.
Witam
Jest ktoś kto pomógłby sprawdzić sprzęt w szczecinie, chodzi o ten aparat coś tanio https://www.olx.pl/oferta/canon-eos-...tml#a4dc2b4416
Naprawdę nie ma nikogo. Oczywiście nie za darmo to sprawdzenie, myślę że się dogadamy.
Mogę pomóc, ale we Wrocławiu![]()