Pokaż wyniki od 1 do 10 z 137

Wątek: POMOCNA DŁOŃ - bezpieczniejsze zakupy !!

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

jeśli mogę coś dorzucić od siebie to proszę napiszcie na co można u was liczyć tzn czy "tester" ma FF czy cropa bo np. informacja, że Pan X ma cropa a ja chcę sprawdzić np coś szerokiego niewiele mi da

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fahrenheit Zobacz posta
    jeśli mogę coś dorzucić od siebie to proszę napiszcie na co można u was liczyć tzn czy "tester" ma FF czy cropa bo np. informacja, że Pan X ma cropa a ja chcę sprawdzić np coś szerokiego niewiele mi da
    chyba nie kumnąłeś sensu tego watku to ja zachęcam do ponownego przeczytania wstepu
    Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    osoby deklarujące swoją pomoc przy oględzinach, testach, zakupie sprzętu fotograficznego.
    Przykładowo - chcemy zakupić sprzęt od sprzedawcy z drugiego końca Polski. Nie mając możliwości osobistego odbioru sprzętu odnajdujemy na liście forumowiczów osoby z najbliższej miejscu zamieszkania sprzedawcy miejscowości. Osoba taka może na nasze życzenie sprzęt przetestować, uczestniczyć w procesie pakowania/wysyłki a nawet zakupić za nas sprawdzony sprzęt - oczywiście wszystko w ramach wzajemnych ustaleń.
    załóżmy że chcesz kupić obiektyw na giełdzie w Poznaniu ale nie pojedziesz po obiektyw a sprzedawca nie do końca wydaje ci się pewny. Więc szukasz z listy osoby mieszkające w Poznaniu i jeśli masz do nich większe zaufanie prosisz żeby poszły do sprzedawcy i zapakowąły z nim paczke i poszły do kuriera. Albo wysyłasz im kasę a one wysyłają ci paczkę. Taka bezinteresowna koleżeńska pomoc. Dziwna w naszych czasach, ale są jeszcze tacy ludzie zapewniam cię...
    nx100

Uprawnienia umieszczania postów