Dzięki panowie, pomogliście.
Dzięki panowie, pomogliście.
Uuuups, uważaj co piszesz i nie obrażaj ludzi, proszę
Ja trzymam oryginalne opakowanie tylko przez okres gwarancyjny,
choćby to był nie wiem jaki "cud-produkt", potem najzwyczajniej śmietnik.
Nie wyobrażam sobie trzymania opakowań wszystkich zakupionych produktów,
bo może w przyszłości...
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
A ja generalnie trzymam opakowania z "wartościowszych" rzeczy. Ale może dlatego, że mam na to miejsce.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Miałem większość papierów i instrukcji od swojego sprzętu w pudle w piwnicy. Po pewnych ulewach i burzach ścieki wystąpiły z brzegów po pas zalewając fekaliami piwnicę, czyniąc te pudełka i instrukcje co najmniej nieużytecznymi. Czy wobec tego jestem niechluj?
Ostrożniej z takimi "na 100%" wypowiadanymi opiniami.
Na moja logikę ta implikacja zawiera również (mocno sugestywnie) dokładnie odwrotny kierunek. Czyli "jeśli właściciel nie ma pudełek to jest niechlujem i lepiej od niego nie kupować sprzętu bo o niego na pewno nie dbał" . No ale może to taki urok komunikacji internetowej...
Z tymi pudełkami jest różnie. Na mnie żona się krzywo patrzy i twierdzi że jestem bałaganiarz bo je nadal trzymam. Tak więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
EOS + Speedlite
[QUOTE=adamskladak;824618]trzeba bylo mu napisac ,ze masz zdjecie piekla i fotke tesciowej poslac
Dobre!:-D