Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Zademonstrowanie stanu aparatu przy sprzedaży

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No to może powiedzcie mi jeszcze jako miłośnicy fotografii - czy pudełko, instrukcje, płyty i kable mają dla was znaczenie, gdy kupujecie używany aparat (jeśli kupujecie)? Bylibyście skłonni zapłacić więcej niż za "goły" sprzęt?

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Słowik Zobacz posta
    No to może powiedzcie mi jeszcze jako miłośnicy fotografii - czy pudełko, instrukcje, płyty i kable mają dla was znaczenie, gdy kupujecie używany aparat (jeśli kupujecie)? Bylibyście skłonni zapłacić więcej niż za "goły" sprzęt?
    Oczywiście, ja jak kupuję używany sprzęt to na takie bez kompletu papierów, pudelka, kabli itd. nawet nie zwracam uwagi.

Jak wszystko jest w komplecie, to raczej nie ma ryzyka, że sprzęt może być kradziony, wiadomo kiedy został zakupiony i naturalnie ułatwia to późniejszą odsprzedaż aparatu z tych samych powodów

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

...czy pudełko, instrukcje, płyty i kable mają dla was znaczenie, gdy kupujecie używany aparat (jeśli kupujecie)...
    Mają znaczenie ale nie kluczowe.

Bylibyście skłonni zapłacić więcej niż za "goły" sprzęt?
    Wszystko zależy ile to "więcej" by wynosiło ale ogólnie to nie. Ja pudełkiem, instrukcją czy też workiem zdjęć nie wykonuję tak więc nie widzę najmniejszego sensu aby dopłacać ekstra za takie dodatki.
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów