super fotki i swiatlo , u mnie niestety szaro i brak takich widokow
:grin: Pozdrawiam
super fotki i swiatlo , u mnie niestety szaro i brak takich widokow
:grin: Pozdrawiam
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Zdjecia super, mozna wiedziec gdzie je robiles?? Chetnie bym sie tam wybral![]()
somewhere in USA...Zamieszczone przez kaplasak
pewnie w klatce zamiast papugi :LOL:Zamieszczone przez mmsza
Dwa ostatnie zdjęcia bardzo mnie zadziwiają ponieważ zastanawiam się jak owe ptaszki radzą sobie z taką rybą; biorą ja w całości czy jak???
Druga sprawa to jakość 100-400L.
Muszę pogrzebać w archiwum bo zastanawiam się czy już ktoś zestawiał 100-400 z 70-200 2.8 IS + ew. EX. Jeśli nie to fajnie by było.
Jeżeli jest wogóle sens zestawienia.
buehehe no ja mam... moze nie w takich parkach z ławeczkami ale sąZamieszczone przez mmsza
chyba ze to co tutaj złapałem to nie jest mewa
a dodam ze nad morzem nie byłem od chyba 8 lat
Edit. Ale będzie siara jak to nie bedzie mewa![]()
Masz racje to mewa ;-)
Na 99% śmieszka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mewa_%C5%9Bmieszka
Wygladalo, ze biora ja w calosci ale walczyl z nia bardzo dlugo. Ryba caly czas jezt zywa i swietnie wygladalo jak juz ja polknal to cala szyja jeszcze sie ruszala.Zamieszczone przez marcingreen
Do tej pory focilem 70-200/2.8 bez IS i bylem bardzo zadolony ale te pierwsze foty z 100-400 bardzo mnie mile zaskoczyly. Tak sie akurat sklada, ze chwilowo mam 100-400 i wszystkie 70-200. Moze znajde chwile zeby pstryknac cos testowo na wszystkich.Zamieszczone przez marcingreen
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Niewielki park ze stawem w srodku miasta w poludniowej Kalifornii.Zamieszczone przez kaplasak
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.