Masz racje to mewa ;-)
Na 99% śmieszka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mewa_%C5%9Bmieszka
Masz racje to mewa ;-)
Na 99% śmieszka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mewa_%C5%9Bmieszka
Dzisiaj mialem okazje porobic jeszcze kilka fotek tym szklem. Nadal jestem bardzo zadowolony ale brakuje mi troche jednak jasnosci 70-200/2.8 - zwlaszcza w takich sytuacjach jak ponizej.
Załącznik 554
Załącznik 555
Załącznik 556
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Ladne zdjecia niewazne czym robiles, jak juz sie przekonalem mozna miec i 400/2.8 i jak sie nie bedzie mialo pomyslu i "tego" momentu "wyjdzie czarna plama na siwym tle" :-)
Jeszcze raz gratuluje i pozdr.
snp
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]
zapytam z ciekawości:
czy te zdjęcia też były robione w tym 'niewielkim parku ze stawem w srodku miasta w poludniowej Kalifornii' ???
ah, ta kalafiofornia
kiedyś się tam wybiorę...
Wyjales mi to z ust, tez chcialem sie o to zapytacZamieszczone przez marcingreen
![]()
Świetne foty
Te z surfingowcami też robiłeś po drodze do pracy?![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Pozdrawiam
Coronado
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
morza szum, ptaków spiew...Zamieszczone przez Coronado
fajnie się masz![]()
No tak to moze wyglada z dalekiej perspektywy ale zeby to miec to mozna sie naprawde wykonczyc...Zamieszczone przez marcingreen
![]()
Pozdrawiam
Coronado
nie martw się nic...Zamieszczone przez Coronado
jeszcze będzie dalsza część czyli...złota plaża pośród drzew...
PS. a z tym wykończaniem to nie miałeś czasem na myśli smyczy forumowych![]()