Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Terry Richardson

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    czy taki "kicz i prowokacja" jaki uprawia richardson to "pop"?
    Dla mnie to nie jest kicz. To jest jakaś jego wizja. Tylko, że tak jak wyżej gdyby nie oni to co to by było za zdjęcie?!
    Z drugiej strony rzecz biorąc coś musi być na rzeczy skoro wszyscy wielcy świata show biznesu z USA chcą stanąć przed nim. Pytanie co... bo kasa na pewno nie. Nazwisko fotografa?!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dpgstyle Zobacz posta
    ja wcale nie uwazam że fajna foty musi być "wylizana" w fotoszopie, i sam wolę bardziej naturalną fotografię....
    też tak dokładnie uważam :rolleyes: pojęcie kiczu może być jedynie kwestią subiektywnych spostrzeżeń ... hmmmm ... co może być kiczem? np. wygładzanie cery do granic możliwości w PSie (aż do zaniku rysów twarzy)

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia | Warszawa

Domyślnie

Terrego będę bronił do krwi ostatniej. Można nie lubić jego stylu, ale facet pokazuje co naprawdę ważne jest w foto, że chodzi o treść a nie o wylizanie techniczne zdjęcia. Obejrzyjcie sobie jego sesje dla Sisleya. Podejrzewam że żadnemu z licznych herosów Photoshopa nie przeszłoby nawet przez głowę, że tak można fotografować modę. Zresztą moim zdaniem Richardson mimo, że nie szlifuje fotek w szopie jest ********y kompozycyjnie. Dla mnie jego zdjęcia "grają". Poza tym gość ma fotografię w genach, pogooglajcie sobie o jego ojcu Robercie Richardsonie.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Nie komentuje gościa bo dla mnie jakoś szału nie ma :-D
    No to nie skomentowałeś

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia | Warszawa

Domyślnie

Tfu, mały błąd, jego ojciec to Bob Richardson, a nie Robert jak napisałem wcześniej. Pomyliły mi się osoby

Dopiero zaczyna Awatar arteck
    Miasto
    >Las Vegas Parano<

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kajtek_bez_Majtek Zobacz posta
    Tfu, mały błąd, jego ojciec to Bob Richardson, a nie Robert jak napisałem wcześniej. Pomyliły mi się osoby
    Przecież zdrobnienie od Roberta w amerykańskim to Bob...
    Cyfra + szklarnia i żarówki / Analog + szklarnia i żarówki / Dalmierz Canonet QL17 GIII / Pentaxy...-----> Fotografie

nikodemszymanski
    Guest

Domyślnie

Richardson jest spoko, ale setki nastolatek myślących że pstrykanie wokół z lampą centralną daje im ten sam styl doprowadzają nie do szału

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów