Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Aplikacja odczytująca .xmp

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Obie konfiguracje bardzo znośne do płynnego działania Bridge, w lapku co najwyżej do procka można się przyczepić, w PC w sumie też... Lightrooma nie mam, więc nie porównam.
    Więc jeśli wg Ciebie jest za wolno to albo masz coś nie tak z konfiguracją (czy to systemu, czy Bridge/Lightroom), albo jakiś problem sprzętowy, albo baaardzo wygórowane wymagania co do szybkości. Piszę "baaaardzo" bo sam siebie uważam za osobę mającą baaaardzo wygórowane wymagania - programy mają mi śmigać a nie sobie o czymś tam myśleć, więc jak piszę, że u mnie śmiga to naprawdę śmiga i takie sobie sprzęty staram dobierać by śmigało .
    Nie mam nic nie tak z konfiguracją, komputerami zajmuję się parę ładnych lat jako serwisant więc to nie to. Co do procesorów, w lapku mocny może nie jest mega wydajny, ale stosunek prądożerności do wydajności jest wyśmienity. Natomiast CPU w stacjonarnym ... od zarania dziejów sprzeczam się ze znajomymi z branży o wyższości AMD na intelem i uparcie zawsze miałem AMD (zawsze był tańszy). Ale faktycznie, od czasu kiedy kategorycznie usunąłem z głowy format jpg jako wyjściowy z puszki i pojawiają się na moich dyskach głównie RAW'y, często zastanawiam się jak wyglądała by praca na intelu.

PS chyba jednak mam wygórowane wymagania, zresztą zawsze tak było, jak tylko usiadłem do komputera klienta (a rzadko trafiały się sprawniej chodzące od mojego) miałem ochotę użyć klawiatury oburącz w kierunku monitora
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez colinSTi Zobacz posta
    Ustaw mu profil zasilania na maskymalna wydajnosc...
    Dzięki ale wiem, po to kupiłem tego laptopa żeby mieć tak jakby dwa w jednym w zależności od potrzeb.
    Ostatnio edytowane przez Mr_Black ; 03-06-2010 o 10:09 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów