Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Aplikacja odczytująca .xmp

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To dlaczego w lapku nie masz AMD? Byłby jeszcze tańszy i mniej prądożerny, czyli jeszcze bardziej spełniał potrzeby .
    .
    Nie znalazłem niczego z AMD w podobnej konfiguracji tak uniwersalnej (stosunek wydajność/mobilność) i jeszcze w tej cenie ... (o matko mogłem kupić 24-70L ) Poza tym zawsze sprzeczając sie o procki, brałem pod uwagę PC'ty, w lapkach zazwyczaj intel brzmiał i chyba działał lepiej (cała platforma centrino)
    -----------------------------------------------------------------------

Jeśli chodzi o post akustyka, może zrozumiał/eś że chcę jakieś statystyki robić czy coś, ale nie. Chodziło mi tylko o aplikację która odczyta z tych plików informacje o zmianach/obróbce danego rawa, tak jak robi to bridge i LT.

Po kilku dniach testowania lapka, przewagę w szybkości ma bridge, zwłaszcza jeśli wyeksportuję na PC bufor plików do danego folderu. Wtedy po przeniesieniu na HDD lapka i otworzeniu w Bridge, aplikacja odczytuje ów bufor i gra gitara.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale na czym polega pytanie?

no to pisze: soft do wypelnienia i przegladania bazy danych.
    Nic takiego tam nie jest napisane, nie widzę w swoim poście słowa wypełniania i bazy danych
    Ostatnio edytowane przez Mr_Black ; 04-06-2010 o 22:20 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów