Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Aplikacja odczytująca .xmp

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

od zarania dziejów sprzeczam się ze znajomymi z branży o wyższości AMD na intelem i uparcie zawsze miałem AMD (zawsze był tańszy).
    To dlaczego w lapku nie masz AMD? Byłby jeszcze tańszy i mniej prądożerny, czyli jeszcze bardziej spełniał potrzeby .

komputerami zajmuję się parę ładnych lat jako serwisant więc to nie to.(...)
    PS chyba jednak mam wygórowane wymagania, zresztą zawsze tak było, jak tylko usiadłem do komputera klienta (a rzadko trafiały się sprawniej chodzące od mojego) miałem ochotę użyć klawiatury oburącz w kierunku monitora
    Cóż... wydaje mi się że mamy przyczynę Twojego problemu. Niestety ewentualne rozwiązanie wymaga sporych nakładów finansowych: i lapek i pecet na potężnym Core i7 z wieloma GB DDR3 plus mocne Radeony/GeForcy plus dysk SSD w lapku i RAID0 w PC.
    Tańsza metoda to przy pracy na posiadanym sprzęcie wmawiać sobie "działa szybko, działa szybko, wrażenie powolności to tylko moja wyobraźnia, przecież innym śmiga" .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To dlaczego w lapku nie masz AMD? Byłby jeszcze tańszy i mniej prądożerny, czyli jeszcze bardziej spełniał potrzeby .
    .
    Nie znalazłem niczego z AMD w podobnej konfiguracji tak uniwersalnej (stosunek wydajność/mobilność) i jeszcze w tej cenie ... (o matko mogłem kupić 24-70L ) Poza tym zawsze sprzeczając sie o procki, brałem pod uwagę PC'ty, w lapkach zazwyczaj intel brzmiał i chyba działał lepiej (cała platforma centrino)
    -----------------------------------------------------------------------

Jeśli chodzi o post akustyka, może zrozumiał/eś że chcę jakieś statystyki robić czy coś, ale nie. Chodziło mi tylko o aplikację która odczyta z tych plików informacje o zmianach/obróbce danego rawa, tak jak robi to bridge i LT.

Po kilku dniach testowania lapka, przewagę w szybkości ma bridge, zwłaszcza jeśli wyeksportuję na PC bufor plików do danego folderu. Wtedy po przeniesieniu na HDD lapka i otworzeniu w Bridge, aplikacja odczytuje ów bufor i gra gitara.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale na czym polega pytanie?

no to pisze: soft do wypelnienia i przegladania bazy danych.
    Nic takiego tam nie jest napisane, nie widzę w swoim poście słowa wypełniania i bazy danych
    Ostatnio edytowane przez Mr_Black ; 04-06-2010 o 22:20 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów