Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [krismikolow] GECO CUP

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta
    Wyczysc matryce
    Zdjecia bardzo slabe
    Matryca to wiem-nie czyściłem nigdy sam a nie wiem gdzie w okolicy ktoś się tym zajmuje... A co do zdjęć wiem że to nie rewelacja i nie spodziewałem się ochów i achów tylko jak już piszesz to konkretnie-co nie tak:-D Wtedy mam możliwość poprawy techniki itp.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    1
    2
    3
    4
    5
    6

Zdjęcia już w poprawnej rozdzielczości. I pytanie takie. Czy da się tamronem bez stabilizacji i "tak szybkim' af zrobić na takiej imprezie dobre zdjęcia?? Czasy jakich używałem w większości ok 1/80 iso 320.
    7

Jedno z driftu. Czy jest szansa wydobycia czegoś lepszego przy takiej prędkości którą tam rozwijają i moim obiektywie?? I jakie popełniłem błędy na Wasze oko?
    Cytat Zamieszczone przez smigaczka Zobacz posta
    Geeezusie, jakie ogromne te zdjecia. Nie da się ich ogladać bez przesuwania pasków okna. Zmniejsz je proszę, będzie łatwiej wszystkim forumowiczom
    A co do smaych ich treści.
    Widzę, że nie są do końca dopracowane technicznie, poza tym temat i pomysły na zdjecia nie są zachwycające, ale rozumiem, że ich robienie sprawiało ci frajdę
    Tak. Robienie ich sprawiało mi dużo radości. A że to była pierwsza taka impreza którą pstrykałem, to błędów w pierony??: Co do techniki co mam poprawić? Na co zwrócić uwagę? No i wogóle to są zdjęcia które pierwszy raz wywoływałem z raw w dpp...i nie wiem czy chociaż troche dobrze... Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez krismikolow ; 31-05-2010 o 18:28 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów