Cytat Zamieszczone przez Pikczer
Sa tacy goscie, co kupuja sobie Poloneza i tuninguja go za kase 5 razy wieksza niz wart jest sam Poldek. W sumie mozna wykleic go drewnem i zamontowac piekne alu fele i klime. Ale czy nie lepiej od razu kupic se Impreze
bez przesady: nawet najbardziej stuningowany poldek będzie tańszy niż jedne drzwi do imprezy...
znam gostka (z poznania zresztą), który kupił porsche 911 turbo nówkę sztukę za chyba jakieś (dokładnie nie wiem) 200-300 kpln, następnie za jakieś 100 kpln stuningował je do wersji 911 GT3 (spojlery, felgi, fotele, znaczki itp. itd. oczywiście poza silnikiem) - i jest on cały happy, bo GT3 kosztuje i tak 2x więcej
może to było i przegięcie, ale osobiście też uważam, że jeżdżenie serią to obciach

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
Mam 350D. Jest z plastiku. Material ten zachowuje sie zupelnie inaczej niz ten uzytu w 20D. Ale sie tym nie przejmuje, bo jak wszystkie rzeczy na tym swiecie za nieduze pieniadze maja minusy. Ciesze sie jednak, ze robi zblizone zdjecia do 20D a nie, ze materialem wykonania nie odstaje
dlaczego uważasz że poprawienie 350D ma dać 20D??
rozważałem oba przed zakupem i teraz nie zamieniłbym się: wyświetlacz z tyłu, działający pilot (jak czytam te wątki o podróbkach wężyków to... było myśleć przed zakupem), mniejsze szumy, no i połowa ceny - więc nie, nie! mam to, co chcę, a teraz chodzi tylko o to jak poprawić komfort użytkowania/uchwytu? oklejenie plastiku ;-) może być rozwiązaniem. a jak nie to też nie będę się tym przejmować