To ja dodam jeszcze jedną rzecz - zauważylem wczoraj po 4 miesiacach używania. Mianowicie grzechotanie metalowych listków pod wbudowaną lampą błyskową :P
To ja dodam jeszcze jedną rzecz - zauważylem wczoraj po 4 miesiacach używania. Mianowicie grzechotanie metalowych listków pod wbudowaną lampą błyskową :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
ja to zauważyłem na początku.....![]()
tawrdy plastik w 350d i może robić jako piliniczek do paznokci jak kto woli, ustrzec się można jedynie mając wilgotną sznatkę i przecierając od czasu do czasu :-)
a jak jest u Was z nr. seryjnym (na spodzie aparatu)
u mnie już go ledwo widać..
pozdrawiam
Heniek
Ja mam zakryty gripem![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Powiem wam że mam wersję silver i po poł roku najmniejszych sladów uzytkowania. Nic się nie wyciera i nie mam ani jednej ryski. Mało tego mam przykręconą szybkozłączke od statywu który kupiłem jakieś dwa miechy po aparacie i na niej widzę prześwity metalu pod farbą![]()
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
mówisz o tym numerze na naklejce ? ładnie widać, ale nie martw się jakiś numer jest w każdym zdjeciu w exif'ie "camera serial number"
O Boze, ale jestescie niezliZamieszczone przez heniek
Co Wy z ta biedna puszka robicie i na co uwage zwracacie![]()
Zatarte numerki od spodu, zbyt twardy plastik![]()
Z drugiej strony, ja tez jestem esteta i pozostawiane biale slady po uzyciu mnie dziwily, ale... no wlasnie - to puszka za 3000pln !!! z b. dobra jakoscia zdjec. Rok temu za taka kase mozna bylo tylko kompakta kupic.
Jak nastepny model bedzie mial taki plastik, to wtedy dym zrobimy![]()
ps
po nr - nie stawiamy kropki :wink:
A to nie czasem kulka do okreslania pionu/poziomu zeby aparat sam zdjecia obracal?Zamieszczone przez ripek
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Ona tez, ale i mocowanie sie tlucze.
...