Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Dziki plastik obudowy 350D!

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg
    To ja zaproponuję jeszcze całkowite obklejenie body czarną taśmą.
    nie papuguj

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    ciekawe, czy gdzieś można kupić takie cienkie samoprzylepne wykładzinki gumowe (jak na gripie albo na 20D) żeby sobie okleić całe 350D?
    Sa tacy goscie, co kupuja sobie Poloneza i tuninguja go za kase 5 razy wieksza niz wart jest sam Poldek W sumie mozna wykleic go drewnem i zamontowac piekne alu fele i klime. Ale czy nie lepiej od razu kupic se Impreze
    Mam 350D. Jest z plastiku. Material ten zachowuje sie zupelnie inaczej niz ten uzytu w 20D. Ale sie tym nie przejmuje, bo jak wszystkie rzeczy na tym swiecie za nieduze pieniadze maja minusy. Ciesze sie jednak, ze robi zblizone zdjecia do 20D a nie, ze materialem wykonania nie odstaje

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

no fakt z tymi pazurami to trzeba sie teraz pilnowac
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Bywalec

Domyślnie

po pierwsze primo - obcinam paznokcie często i dodatkowo je szoruję gdyby sie ktoś czepiał
    po drugie primo - jak napisałem na początku tego wątku to jest taki lajtowy temat, więc nie rozumiem po co tyle złośliwości?!
    EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Sa tacy goscie, co kupuja sobie Poloneza i tuninguja go za kase 5 razy wieksza niz wart jest sam Poldek. W sumie mozna wykleic go drewnem i zamontowac piekne alu fele i klime. Ale czy nie lepiej od razu kupic se Impreze
    bez przesady: nawet najbardziej stuningowany poldek będzie tańszy niż jedne drzwi do imprezy...
    znam gostka (z poznania zresztą), który kupił porsche 911 turbo nówkę sztukę za chyba jakieś (dokładnie nie wiem) 200-300 kpln, następnie za jakieś 100 kpln stuningował je do wersji 911 GT3 (spojlery, felgi, fotele, znaczki itp. itd. oczywiście poza silnikiem) - i jest on cały happy, bo GT3 kosztuje i tak 2x więcej
    może to było i przegięcie, ale osobiście też uważam, że jeżdżenie serią to obciach

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Mam 350D. Jest z plastiku. Material ten zachowuje sie zupelnie inaczej niz ten uzytu w 20D. Ale sie tym nie przejmuje, bo jak wszystkie rzeczy na tym swiecie za nieduze pieniadze maja minusy. Ciesze sie jednak, ze robi zblizone zdjecia do 20D a nie, ze materialem wykonania nie odstaje
    dlaczego uważasz że poprawienie 350D ma dać 20D??
    rozważałem oba przed zakupem i teraz nie zamieniłbym się: wyświetlacz z tyłu, działający pilot (jak czytam te wątki o podróbkach wężyków to... było myśleć przed zakupem), mniejsze szumy, no i połowa ceny - więc nie, nie! mam to, co chcę, a teraz chodzi tylko o to jak poprawić komfort użytkowania/uchwytu? oklejenie plastiku ;-) może być rozwiązaniem. a jak nie to też nie będę się tym przejmować
    pozdro.,
    m.

Początki nałogu

Domyślnie

Do 350d powinni dawać talony do salonu manicure, gratis.
    Cześć.ch.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kumpel stwierdzil, ze jak duzo foci to nie musi paznokci przycinac, bo mu się spiłowują
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

ja to bym taka 350 cala w silikon sanitarny wsadzil
    za jednym zamachem zrobil bym lepsze uszczelnienie,
    przyjemniejszy byl by w dotyku a i pewniej by w dloni lezal
    ...

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Plastiki Nikona sie nie wycieraja i sa zawsze estetyczne (dowod: z doswiadczenia :-)).

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Plastiki Nikona sie nie wycieraja i sa zawsze estetyczne (dowod: z doswiadczenia :-)).
    To bardzo cenna informacja - dziękuję, że się nią z nami podzieliłeś.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów