nie papugujZamieszczone przez dentharg
![]()
nie papugujZamieszczone przez dentharg
![]()
20Dset
maj łeb...
Sa tacy goscie, co kupuja sobie Poloneza i tuninguja go za kase 5 razy wieksza niz wart jest sam PoldekZamieszczone przez mxw
W sumie mozna wykleic go drewnem i zamontowac piekne alu fele i klime. Ale czy nie lepiej od razu kupic se Impreze
![]()
Mam 350D. Jest z plastiku. Material ten zachowuje sie zupelnie inaczej niz ten uzytu w 20D. Ale sie tym nie przejmuje, bo jak wszystkie rzeczy na tym swiecie za nieduze pieniadze maja minusy. Ciesze sie jednak, ze robi zblizone zdjecia do 20D a nie, ze materialem wykonania nie odstaje![]()
no fakt z tymi pazurami to trzeba sie teraz pilnowac
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
po pierwsze primo - obcinam paznokcie często i dodatkowo je szoruję gdyby sie ktoś czepiał
po drugie primo - jak napisałem na początku tego wątku to jest taki lajtowy temat, więc nie rozumiem po co tyle złośliwości?!
EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.
bez przesady: nawet najbardziej stuningowany poldek będzie tańszy niż jedne drzwi do imprezy...Zamieszczone przez Pikczer
znam gostka (z poznania zresztą), który kupił porsche 911 turbo nówkę sztukę za chyba jakieś (dokładnie nie wiem) 200-300 kpln, następnie za jakieś 100 kpln stuningował je do wersji 911 GT3 (spojlery, felgi, fotele, znaczki itp. itd. oczywiście poza silnikiem) - i jest on cały happy, bo GT3 kosztuje i tak 2x więcej![]()
może to było i przegięcie, ale osobiście też uważam, że jeżdżenie serią to obciach
dlaczego uważasz że poprawienie 350D ma dać 20D??Zamieszczone przez Pikczer
rozważałem oba przed zakupem i teraz nie zamieniłbym się: wyświetlacz z tyłu, działający pilot (jak czytam te wątki o podróbkach wężyków to... było myśleć przed zakupem), mniejsze szumy, no i połowa ceny - więc nie, nie! mam to, co chcę, a teraz chodzi tylko o to jak poprawić komfort użytkowania/uchwytu? oklejenie plastiku ;-) może być rozwiązaniem. a jak nie to też nie będę się tym przejmować![]()
pozdro.,
m.
Cześć.ch.
ja to bym taka 350 cala w silikon sanitarny wsadzil
za jednym zamachem zrobil bym lepsze uszczelnienie,
przyjemniejszy byl by w dotyku a i pewniej by w dloni lezal
...
Plastiki Nikona sie nie wycieraja i sa zawsze estetyczne (dowod: z doswiadczenia :-)).
To bardzo cenna informacja - dziękuję, że się nią z nami podzieliłeś.Zamieszczone przez pn_
Pentax K-5 II, Leica M9