Zobacz wyniki ankiety: Zamienniki

Głosujących
154. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 868

Wątek: Zamienniki baterii

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja uzywam Phottixa jako zamiennika BP511 i nie zauwazylem roznicy w czasie pracy, pracy w trudnych warunkach(a zime mamy konkretna) itd. A jesli nie widac roznicy...

Nawet jak ktos trafi walniety zamiennik to moze kupic sobie nowy, a nawet 2 i dalej jest do przodu z kasa.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzman1 Zobacz posta
    Nawet jak ktos trafi walniety zamiennik to moze kupic sobie nowy, a nawet 2 i dalej jest do przodu z kasa.
    z jednym wyjatkiem: nie jesli jest to akumulator, ktory musi dzialac, np. dlatego, ze ktos ma tylko 2 sztuki i jest w srodku 2-tygodniowych wakacji.

dlatego tez akumulatory dobrze jest kupowac na wiosne, kiedy jest za wczesnie na zagramaniczne wyjazdy, ale juz dostatecznie cieplo, zeby mialy szanse na kilka normalnych cykli ladowania-rozladowania a na wakacje jechac tylko po sprawdzeniu, ze ogniwo jest pewne.

to jest ogolny problem akumulatorow czy zwlaszcza kart pamieci - owszem, mozna wymienic, ale jak sie cos uwali z dala od domu, to nie jest wesolo... a juz zwlaszcza z karta pamieci
    www albo tez flickr

Penelopa
    Guest

Domyślnie

Ja kupiłam zamiennik 400D pół roku temu i wbrew czarnowidztwu co po niektórych nadal robię normalną ilość zdjęć - no zobaczymy...

Uprawnienia umieszczania postów