Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Snooker

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

napisał muflon :
    Cytat:
    Napisał adwent
    mógłby się wreszcie nauczyć angielskiego)

Niech nawet nie próbuje! Dla mnie jego polsko-angielskie tłumaczenia (i reakcje publiczności na nie) to połowa zabawy z oglądania takiej imprezy
    oraz:
    napisał muflon:
    Eee, mi komentarz w ogóle niepotrzebny. Wystarcza stukot bil, brawa publiczności i głupie miny O'Sullivana
    Jeśli tak - to komentarz Jewtucha i Kruka na pewno by Ci się spodobał.:-D
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Coś już napisał

Domyślnie

napisał KMV10:
    Czyli do biegania, skakania i jeżdzenia na rowerze
    A Ty co robisz dla polepszenia swojej kondycji? Jak coś robisz to już dobrze. Jeśli nic to czas najwyższy coś robić.
    kurcze - nie jesteś chyba nauczycielem WF-u?
    Ale oczywiście masz rację- o kondycję powinniśmy dbać (jednak także snookerzyści amatorzy nie muszą się przecież koncentrować tylko na jednym). W ramach usprawiedliwienia: dziś siedząc za kółkiem przejechałem ponad 500 km i po powrocie do domu pojechałem jeszcze na basen na Warszawiankę (choć bez bicia przyznaję, że nie miałem już dużo siły na pływanie)
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Coś już napisał

Domyślnie

napisał SenK:No snookera tez lubie oglądać.. Pograć nie ma gdzie.. chyba, że na WP
    oj - na wp jest fatalnie. Polecam www.flyordie.com (niezbyt realnie opracowana jeśli chodzi o nadawanie rotacji bili białej oraz siłę uderzenia, natomiast można się tu uczyć widzenia kątów - 3d), oraz http://www.isnooker.net (tu nie ma 3d więc widzenia kątów się nie nauczymy, natomiast gra bardzo dobrze oddaje realne zachowanie się białej bili po uderzeniu z różnymi kombinacjami rotacji i siły uderzenia)

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adwent
    oj - na wp jest fatalnie. Polecam www.flyordie.com (niezbyt realnie opracowana jeśli chodzi o nadawanie rotacji bili białej oraz siłę uderzenia, natomiast można się tu uczyć widzenia kątów - 3d), oraz http://www.isnooker.net (tu nie ma 3d więc widzenia kątów się nie nauczymy, natomiast gra bardzo dobrze oddaje realne zachowanie się białej bili po uderzeniu z różnymi kombinacjami rotacji i siły uderzenia)
    O dzięki, dzięki na pewno zajrze

Uprawnienia umieszczania postów