Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Snooker

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Taki snooker - nie żebym go nielubił - wpływa niesamowicie na poziom sprawności fizycznej
    Ludzie - do biegania, skakania, jeżdzenia a nie tam przepychania kulek kijkiem. Średni 60 latek Szwed jest w lepszej formie fizycznej niż 40 latek Polak. Czas to zmienić

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Pograc w snookera to fajna rzecz, ale żeby ogladać to w telewizji ? IMHO tak porywające jak oglądanie szachów czy golfa.
    Co kto lubi... ja się mogę na snookera gapić godzinami (o ile nie mam nic innego do roboty). I rozumiem też tych, co się mogą gapić na golfa - no, może szachy to trochę przesada ;-) tu akurat zdecydowanie najlepiej ogląda się na żywo.

Bywalec Awatar TommyTheCat
    Miasto
    Ostrowiec

Domyślnie

swego czasu moim idolem byl jimmi white,
    teraz raczej malo ogladam, a i on ma juz swe najlepsze lata za soba
    Canon 30D

Coś już napisał

Domyślnie

napisał KMV10 :
    Taki snooker - nie żebym go nielubił - wpływa niesamowicie na poziom sprawności fizycznej
    Ludzie - do biegania, skakania, jeżdzenia a nie tam przepychania kulek kijkiem.
    stary - tu jesteś w błędzie. Jednym z warunków dobrego snookerzenia jest przygotowanie kondycyjne. Spróbuj postać przy stole chociaż 3-4 godzinki ( a zawodowcom zdarza się to dłużej i to do późnych godzin nocnych). Dlatego np. były mistrz świata Piter Ebdon - jeden z większych snookerowych flegmatyków - pływa dziennie ileś tam kilometrów, trenuje na siłowni. Inni snookerzyści trenują np. boks. Jakiś czas temu nawet miał miejsce pojedynek bokserski między dwoma snookerzystami- Markiem Kingiem i młodym Australijczykiem Quintenem Hannem. Więc jeśli ktoś poważnie myśli o snookerze - nawet o polskim rankingu - musi dbać o zdrówko i kondychę.
    Ostatnio edytowane przez adwent ; 02-11-2005 o 23:41
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Coś już napisał

Domyślnie

napisał muflon :
    Co kto lubi... ja się mogę na snookera gapić godzinami (o ile nie mam nic innego do roboty)
    tak - moim zdaniem to b. medialny sport- zwłaszcza z komentowaniem pary: Rafała Jewtucha i Przemka Kruka na Eurosporcie PL- nie wiem czy masz dostęp.
    EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
    Apacer cd 211, Kiev 88 TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adwent
    tak - moim zdaniem to b. medialny sport- zwłaszcza z komentowaniem pary: Rafała Jewtucha i Przemka Kruka na Eurosporcie PL- nie wiem czy masz dostęp.
    Eee, mi komentarz w ogóle niepotrzebny. Wystarcza stukot bil, brawa publiczności i głupie miny O'Sullivana ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adwent
    stary - tu jesteś w błędzie. Jednym z warunków dobrego snookerzenia jest przygotowanie kondycyjne. Spróbuj postać przy stole chociaż 3-4 godzinki ( a zawodowcom zdarza się to dłużej i to do późnych godzin nocnych). Dlatego np. były mistrz świata Piter Ebdon - jeden z większych snookerowych flegmatyków - pływa dziennie ileś tam kilometrów, trenuje na siłowni. Inni snookerzyści trenują np. boks. Jakiś czas temu nawet miał miejsce pojedynek bokserski między dwoma snookerzystami- Markiem Kingiem i młodym Australijczykiem Quintenem Hannem. Więc jeśli ktoś poważnie myśli o snookerze - nawet o polskim rankingu - musi dbać o zdrówko i kondychę.
    Nie sądzę, żebym był w błędzie, gdyż ja nie piszę o zawodowcach - tylko o nas przeciętnych amatorach.
    Wiesz tegoroczny finalista konkursu Chopinowskiego także ćwiczył nie tylko na fortepianie. Natomiast amator snookerowiec może koncentrować się na staniu za stołem i ma typową polską marną kondycję.
    Czyli do biegania, skakania i jeżdzenia na rowerze
    A Ty co robisz dla polepszenia swojej kondycji? Jak coś robisz to już dobrze. Jeśli nic to czas najwyższy coś robić.

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

No snookera tez lubie oglądać.. Pograć nie ma gdzie.. chyba, że na WP

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Snooker to niby taka nudna gra a moi dwaj synowie (7 i 8 lat) ogladaja namietnie ze mna i mamą rozgrywki na EuroSporcie. I nawet komentuja w miare do rzeczy. Czyli co? Snooker zawital pod strzech i gromadzi przed telewizorem cale rodziny
    Idzie Panie nowe....

Coś już napisał

Domyślnie

napisał muflon :
    Cytat:
    Napisał adwent
    mógłby się wreszcie nauczyć angielskiego)

Niech nawet nie próbuje! Dla mnie jego polsko-angielskie tłumaczenia (i reakcje publiczności na nie) to połowa zabawy z oglądania takiej imprezy
    oraz:
    napisał muflon:
    Eee, mi komentarz w ogóle niepotrzebny. Wystarcza stukot bil, brawa publiczności i głupie miny O'Sullivana
    Jeśli tak - to komentarz Jewtucha i Kruka na pewno by Ci się spodobał.:-D

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów