Pokaż wyniki od 1 do 10 z 244

Wątek: Nikon D200 - oficjalnie!!

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Looblean

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    to tez jest argument anty dla fanatykow spod zoltego sztandaru. ze u Canona to zamieszanie, a Nikon zdecydowal sie na DX, ktory jest hiper-mega-giga-wypas i FF nie podskoczy.

zreszta, to kolejny punkt specyfikacji, ktorego postrzeganie zmieni sie wsrod fanatykow, w momencie kiedy Nikon wypusci cyfrowy FF pod warunkiem, ze Sony wyprodukuje taka matryce uzyteczna co najmniej przy ISO 100
    No nie wiem, tu chyba wszyscy myślą, że Nikon to jakiś spisek knuje przeciwko biednemu Canonowi, który stara się jak może. Pare postów wcześniej napisałem że FF ma zalety jako takie (bo standard i tak jak było i światło i wizjer i inne..),
    natomiast zauważyłem też, że format DX ma też swoje zalety i nie wiem, co w tym momencie jest lepsze. Natomiast tutaj wszyscy nawet nie biorą tego pod uwagę, że DX też coś znaczy. To, że Nikon wyprodukuje w końcu body FF można poddawać takim samym gdybaniom jak to, ze Canon przestanie je produkować. I nie należy przejmować się zbytnio wypowiedziami wszelkiego typu fanatyków, onanistów itp., chociaż akustyk sam się wypowiada w tym tonie.

Boo
    Ostatnio edytowane przez BooBoo ; 06-11-2005 o 00:16
    Konkurencja (lub nie...)

Uprawnienia umieszczania postów