no nie, masz racjeZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
ale nie zmienia to faktu ze canon musi robic pieniadz
a jak bedzie z tego pieniadz to i w 1ds markIII duzy button PRINT wsadzą![]()
no nie, masz racjeZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
ale nie zmienia to faktu ze canon musi robic pieniadz
a jak bedzie z tego pieniadz to i w 1ds markIII duzy button PRINT wsadzą![]()
...
chodzi mi o drabinke, a nie sama korekcje. mierzac punktowo w trybie M mozna zmierzyc szybko rozpietosc sceny. Niestety +/-2 do tego dostatecznie nie wystarcza. Ja zawsze jestem ciekaw czy jak miga mi +2 to tak naprawde jest juz +3 czy tylko +2 i 1/3. Mozna oczywiscie to zmierzyc, ale chodzi o szybkosc pomiaru. Czasem wlasciwie szybciej jest zrobic zdjecie i zerknac na histogram
Tak zupelnie z innej beki; lubie Twoje foty, ciekaw jestem czym teraz fotografujesz?Zamieszczone przez Jarek Jaworski
a co do pomiaru punktowego; mnie przydaje sie moze w 1 zdjeciu na 100, ale wtedy trudno go zastapic![]()
Cieszę się, że na dpreview Amerykańce naprawodzają Canona na właściwy tor: "Canon, I want 5D in D200 class body!".
Niewiem jak Was, ale mnie Canon przyzwyczaił do mocnych, brutalnych odpowiedzi na ruchy Nikona, mówiąc mniej enigmatycznie: I feel 3D is coming...
Po pół roku 5D pójdzie ostro w dół z ceną ~ $2000, a 3D wskoczy na obecny pułap cenowy 5D ~ $3500.
the silence is deafening
wiecie cos juz wiecej na temat 3D?Zamieszczone przez gietrzy
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
No jak to nieMarketing panie
Co mieli napisac? Ze to nieostre jak u Canona jednak musi byc i u nas bo mora wylazi?
...
To ze kiedys bedzie
Choc ja to raczej licze na standardowe 18 miesiecy po 5D. Teraz kolej na dwucyfrowke 30D. Ciekawe jak duzo zmienia i czy bedzie jakas rewolucja w klasie i zerwanie z tradycjami (typu spot albo "wkoncu bez zielonego kwadracika").
...
Kto ich tam wie czy na PMA nie wyskocza i z tym wynalazkiem.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
...
no bo juz jakies foty widzialem ale zero specyfikacji, ale z doswiadczenia to odpowiedz canona bedzie miazdzaca
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII