1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
7) asikson (?)
8) Pawel_G (?)
9) Dróga połówka Pawel_G
99)Opa_Apo bardzo chętnie dołączę ale będę już na miejscu. Dlatego nie wliczam siebie do biletu.
1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
7) asikson (?)
8) Pawel_G (?)
9) Dróga połówka Pawel_G
99)Opa_Apo bardzo chętnie dołączę ale będę już na miejscu. Dlatego nie wliczam siebie do biletu.
Uspakajając towarzystwo, mimo, że za oknem pogoda fatalna i nie nastraja ona optymistycznie to patrząc na prognozy od jutra ma się poprawić a nawet temperatura powinna skoczyć do ok. 20 stopni. Nie zrażajmy się
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://polish.wunderground.com/globa...ons/10385.html
Ostatnio edytowane przez DominikaR ; 02-06-2010 o 07:50 Powód: Automerged Doublepost
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Jeśli o mnie chodzi to aparat odkurzony, karta wyczyszczona, bateria się ładuje...
Pogoda na jutro akuratna![]()
Witam, ciekawy jestem czy zabierzecie ze sobą kilka nowych osób, z widzenia zapewne się znamy choćby z plenru Migawki
No nie wiem - bez posiadania FF i przynajmniej dwóch stałek L-ek może być problem z przyjęciem w nasze grono :-D
hym ... tak właśnie myślałem, ale coż warto było zapytać, co prawda przyznam że
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.. że Smieną wychodzą całkiem całkiem piękne kadry)
Ostatnio edytowane przez śugob ; 02-06-2010 o 10:54 Powód: Automerged Doublepost
dzisiaj będziemy omawiać sprawę na Kolumba 5, kwestia ile nas się ostatecznie wybierze, chodzi przede wszystkim o ilość biletów na pociąg itp. Od 16 (ja będę pewnie w okolicach 17) będziemy pewnie ustalać co i jak.
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Te, szefowa, o której zbiórka czy ewentualny odjazd i gdzie konkretniej, bo nie wiem czy wyrobie sie na spotkanie, a wypadało by wiedzieć. Postaram sie wpaść chociaż na godzinke, ale nie obiecuje
![]()
9.15 jest pociąg więc myśle, że min o 9 najlepiej być na dworcu. Szczegóły napiszę po spotkaniu, jak już wszystko się ustali![]()
50D + dodatki
Ja niestety jednak nie mogę jechać, proszę mnie nie liczyć i przepraszam za zamieszanie