To co? Ja jako piąty?![]()
To co? Ja jako piąty?![]()
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv
1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
Dopisujcie się sami spokojnie, zobaczymy ile nas ostatecznie wyjdzie, uzależniony wtedy od tego będzie zakup ewentualny więcej niż 1 biletu. Trochę czasu zostało, zobaczymy.
Karola wpisałam ze znakiem zapytania, bo niewiadomo jak z tym wieczorem kawalerskim ;-)
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Dziś akurat jadę do Berlina, do Charlotenburga dokładniej więc przetre Wam szlaki. W sumie w Charlotenburgu jest fajny zamek do zobaczenia.
Tak - zatrzymali mnie za brak zalepki do strefy ale kleiłem głupa i nie wlepili mandatu :P
A my sobie do Berlina pociągiem i w dodatku za zupełną darmochę komunikacją miejską będziemy mogli pośmigać![]()
1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
7) asikson (?) - dopiero w środe dam odpowiedz czy na 100% będę mógł uczystniczyć w tym zgromadzeniu. Ja moge robić za przewodnika bo już byłęm
<duma>
Ta, Szczecin, drugi koniec Polski... chętnie chętnie ale w moim przypadku trochę bez sensu![]()
1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
7) asikson (?)
8) Pawel_G (?)
9) Dróga połówka Pawel_G (?) - wykrusza mi sie plan z grilowaniem u znajomych więc jeśli pogoda na czwartek ma być ok to stawię się z małżonką.
super super, jak dojdzie do 10 osób to będzie trzeba akurat 2 bilety kupić i 25 zl/os wyjdzie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
p.s. w środę po spotkaniu najlepiej kupić bilety w takim razie, do środy mam nadzieję już wszyscy się zadeklarują![]()
Ostatnio edytowane przez DominikaR ; 29-05-2010 o 12:46 Powód: Automerged Doublepost
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson