Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Sigma 70-300/4.0-5.6 - ktora?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Poprawiono w niej w stosunku do starszej siostry wspolprace z lustrzankami cyfrowymi.
    Hmm? A ja myślałem, że po prostu powłoki zmienili/dodali...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Hmm? A ja myślałem, że po prostu powłoki zmienili/dodali...
    Na tym wlasnie polega przystosowanie do wspolpracy z DSLR'em. Dodali nowe powloki przeciwodblaskowe, ktore minimalizuja wewnetrzne odbicia oraz flare na ktore lustrzanki cyfrowe sa bardziej podatne niz analogowe. Hmm?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Na tym wlasnie polega przystosowanie do wspolpracy z DSLR'em. Dodali nowe powloki przeciwodblaskowe, ktore minimalizuja wewnetrzne odbicia oraz flare na ktore lustrzanki cyfrowe sa bardziej podatne niz analogowe. Hmm?
    Ehhh Uprę się jednak, że 'przystosowanie do cyfry' to jednak symbol DC w sigmie. Ale to nieważne w tym temacie - zyskał na powłokach, więc zyskał ogólnie, z każdym aparatem

Dla autora wątku dodam jedynie, iż optycznie jest to kopia poprzednika (tego bez dopiska DG)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Ehhh Uprę się jednak, że 'przystosowanie do cyfry' to jednak symbol DC w sigmie. Ale to nieważne w tym temacie - zyskał na powłokach, więc zyskał ogólnie, z każdym aparatem

Dla autora wątku dodam jedynie, iż optycznie jest to kopia poprzednika (tego bez dopiska DG)
    DC to szkla Sigmy z mniejszym kolem obrazu (dopasowanym do matryc APS-C). wszystkie szkla DC po wpieciu w anala lub FF pokaza mniejszy obraz niz wymaga cala klatka. ale tak po prawdzie, to to jeszcze nie jest przystosowanie do cyfry. raczej odprzystosowanie do anala
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    DC to szkla Sigmy z mniejszym kolem obrazu (dopasowanym do matryc APS-C). wszystkie szkla DC po wpieciu w anala lub FF pokaza mniejszy obraz niz wymaga cala klatka. ale tak po prawdzie, to to jeszcze nie jest przystosowanie do cyfry. raczej odprzystosowanie do anala
    Mamy podobne zdanie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów